Divat- és fehérneműtrendek 2023-ban

Divat- és fehérneműtrendek 2023-ban

Divat- és fehérneműtrendek 2023-ban

Úgy tűnik a divatkritikusok egy része is megelégelte a viselhetetlen ruhák trendjeit, mert egyesek szerint 2023-ban a rettenetes megjelenés lesz a divat csúcspontja.

De azért nem kell megijedni, mert a Bonatti általában is az élhető divatot képviseli. Így a Bonatti fehérneműi az élhető hétköznapokat segítik a divat- és fehérneműtrendek 2023-ban történő megvalósításával. Mindezek mellett tény, hogy a trendek jönnek-mennek és a ruhák, mint a sport, a zene vagy a művészet, azt a társadalmat tükrözik, ahonnan származnak. Ha pedig a világ szétesik, egy ponton valószínűleg látni lehet majd, hogy ez tükröződik az emberek viseletében is. Ráadásul a szociológusok szerint a legfiatalabb generációk, a „fogadd el magad amilyen vagy” mozgalomnak köszönhetően, sokszor fognak úgy viselkedni, mintha a sötétben öltöztek volna fel.

Az úgynevezett „goblin mód” annak az elutasítása, hogy önmagad legjobb változata légy.

Azokat a trendeket próbáltuk összegyűjteni, amik valószínűleg markánsan jelen lesznek az idei évben. Vagy olyan divat- és fehérneműtrendek 2023-ban, amiket érdemes lehet követni.

1.    Háromszög melltartók

Az utóbbi időben egyre nagyobb divat lett és a kényelem trendi előfutárává vált a háromszög melltartó viselete. A kezdeti egyszerű pamutanyagú melltartók mellett ma már vannak elegáns csipkés és alul vastagabb körpántos változatok is. Úgy tűnik fejlődik és sokáig velünk marad még ez a trend.

Bonatti fehérnemű - MITRA J-22 - melltartó B kosaras - LEXY J-22 - brazil bugyi (fekete) - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnamű - CHANTAL P-22 - női tanga - LORENA P-22 - brazil bugyi -tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnamű - ARMELLE P-22 - B kosaras melltartó - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnemű - EVANGELINA J-22 - melltartó B kosaras - SERENITY J-22 - brazil bugyi - 2022 őszi/téli kollekció

2.    Boudoir stílus

2023-ban a blézerek és a derékig kigombolt ingek alatt felsőruházatként fogjuk újra viszontlátni a melltartókat, illetve a bodykat is. Ez a stílus természetesen nem munkahelyre való, de amint kilépünk onnan szinte minden megengedett. A trendet számos híresség alkalmazta, köztük Gwyneth Paltrow, Lady Gaga és Rihanna. Ha valaki jól csinálja, akkor ez egy egyszerű, de stílusos módja annak, hogy a nőiesség egy extra elemét vigyük a ruhatárunkba.

3.    Az év színe és a Barbiecore trend

Ahogy 2021-ben és 2022-ben, úgy 2023-ban is velünk tart a dopaminos öltözködés. Ehhez csapódott a tavaly nyáron tapasztalt Barbiecore trend, amely rózsaszínre festette a világot. Elképzelhető mi vár ránk 2023-ban az év színe, a Viva Magenta révén, ami a bíborvörös egy árnyalata és, amely a meleg illetve a hideg szín között egyensúlyoz. Itt olvashatsz többet róla!

Bonatti fehérnamű - FABRIZIA P-22 - hálóing - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnemű - MARCELA J-22 - női pizsama - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnemű - ALEXA J-22 - női pizsama - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnemű - FILONA P-22 - női pizsama

4.    Csillogás

2023 felforgatja a szabályokat és már a tavaszt és a nyarat is a bulik tökéletes időszakának nyilvánítja, ahol szükséges a flitter és egy kis csillogás. Döntő fontosságú, hogy ez a trend egy lágyabb, világosabb színpalettát jelent, ahol a halvány rózsaszínek és a pasztellszínek a leggyakoribbak. Történelmi érdekesség, hogy nehéz időkben – akár politikailag, akár gazdaságilag – visszatérnek a csillogó elemek a divatba. A csillogás a menekülés kifejező formájává vált, ezért logikus, hogy a tervezők ezt az ötletet konfekcióvá alakítják. Mindezek mellett idén már tavasszal észrevehetően (talán a fehérneműk kicsit kivételek lesznek) a dizájnerek erős metálfényt vittek bele a szezon trendjébe.

5.    Sok zsebes

Ez a trend sem a fehérneműk igazi sajátja, de érhetnek bennünket meglepetések. Viszont a nadrágokon és a hosszú szoknyákon alap lesz a sok és jó nagy zseb.

6.    Színes harisnya

A divat- és fehérneműtrendek 2023-ban is ismétlődnek. Ezt a trendet sem bírjuk elhagyni már néhány éve, ami azért jó, mert azok, akik kevésbé szeretnének hivalkodóak lenni, egyszer-egyszer megbolondíthatják a kosztümöt is a színes harisnyákkal.

7.    Átlátszó és áttetsző anyagok

Az áttetsző szövetek már a korábbi évek több évszakában is kiugró pillanatokat éltek meg. De soha nem volt ez olyan erős, mint lesz 2023 tavaszán és nyarán. Az egyszerű estélyi slicc, a drámát kölcsönző felsőruházat, a ruhaborítások és redők, illetve a feszesebb fehérneműk is érintettek lesznek. Ez az anyaghasználat egy szuper szexi módja a rétegezésnek és a kiegészítésnek. Egy fülledt, erotikus cselszövés érzését adja a megjelenéshez, eltérítve bennünket a divat hagyományosabb útjairól.

Bonatti fehérnemű - HILDA J-22 - női hálóing - 2022 őszi/téli kollekcióODRI NG23 - Bonatti fehérnemű - női brazil bugyi - 2022 Karácsonyi kollekcióBonatti fehérnamű - HILDA P-22 - hálóing - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnamű - JASMINA P-22 - B kosaras melltartó - AMIRA P-22 - brazil bugyi - tavaszi kollekció 2022

8.    Szív, rózsák és virágok

Ha hihetünk az előrejelzéseknek, akkor a méret is lényeg lesz ezeknek a mintáknak az alkalmazása során. Ezek a túlméretezett szívek és virágok hangulatjavító színt és időtlen nőiességet kínálnak. A ruháktól a fehérneműn át egészen a farmerig bármin megjelenhetnek.

9.    Merevítők sokkal kényelmesebb formában

A merevítő nélküli háromszögalakú melltartók trendje ráébresztette a fehérneműgyártókat arra, hogy a kényelmetlen, abroncsszerű merevítők lassan feledésbe kell, hogy merüljenek. Viszont a boudoir trend előtérbe helyezte azokat a fűzőjellegű fehérneműket, amelyek merevítése testbarát módon kialakított.

A változó trendek mellett a Bonatti fehérnemű adja az állandó mintha rajtad sem lenne érzés kényelmét. Ilyen tudással rendelkező fehérneműt viselni pedig olyan érzés, mintha titkos szupererővel rendelkezne valaki.

Oszd meg ezt a bejegyzést!