Tudj meg mindent a fehérneműkről! – kiadvány készül

Tudj meg mindent a fehérneműkről! - kiadvány készül

Tudj meg mindent a fehérneműkről! – kiadvány készül

Amióta megnyitott a Bonatti fehérnemű első márkaboltja 2017-ben, azóta a munkám során nagyon sok olyan hölggyel találkoztam, akiknek a Bonatti márka és termékek megismerése előtt problémáik voltak a fehérneműkkel (melltartó, női alsó, pizsama stb.).

Dauner Katalin - Bonatti fehérnemű márkaboltA problémák nemcsak a megfelelően megválasztott stílust, fazont, méretet, típust, anyagot és anyagismeretet jelentették. Előfordult olyan eset is, hogy a hölgyek önbizalma és magabiztossága csorbult a kényelmetlen fehérnemű miatt. Egyértelművé vált, hogy még az igazán profik számára is lehet újat, érdekeset és hasznosat mondani. Illetve többre van szüksége a vásárlóinknak a weboldalon található gyakran feltett kérdések megválaszolásánál is.

Éppen ezért, úgy döntöttem, készítek egy kiadványt, amelyben tippeket, ötleteket és egyéb hasznos vásárlási tanácsokat gyűjtök össze, segítve a hölgyeknek és az uraknak is a fehérneműkkel kapcsolatos vásárlási problémák megelőzésében, illetve kezelésében.

Lassan befejezem a művet, de azt szeretném, hogy semmi se maradjon ki belőle!

Olyan se, ami esetleg pont Téged érdekelhet. Arra kérlek, segíts nekem befejezni ezt a fontos és hiánypótló anyagot!

Kérlek, hogy ide kattintva egy rövid kérdés megválaszolásával segíts, hogy a kiadvány minél hasznosabb legyen!

A válasz mindössze egy percet vesz igénybe. Előre is köszönöm a segítségedet, amellyel nagymértékben hozzájárulsz a tartalom hasznosságához és sikerességéhez!

Segítségedet előre is köszönöm!

Dauner Katalin

Oszd meg ezt a bejegyzést!