Tavaszi fehérneműszettek a Bonattitól

Tavaszi fehérneműszettek a Bonattitól

Tavaszi fehérneműszettek a Bonattitól

A tavasz legszebb hírnökei a virágok. Mi sem természetesebb, hogy a Bonatti 2020-as tavaszi fehérnemű-kollekciójában is fontos szerep jut a virágoknak.

Két olyan fehérneműn megjelenő virágmintánk is van az idei évben, ami csodanővé varázsolja viselőjét. A kétfajta mintázat lehetővé teszi azt is, hogy egy teljes kollekciónyi, különböző típusú fehérneműnk legyen. Megújítva a tavaszi fehérneműszettek sorát. Az egyik kollekcióban a virágminta mellé egy erőteljes narancssárga szín párosul, míg a másik mintában a zöld és a borvörös dominál egy fehér alapszínen.

Bonatti fehérnemű női melltartó - Paloma P-20 modellen - Tavaszi fehérneműszettek a Bonattitól  Bonatti fehérnemű női melltartó - Paloma P-20 modellen - Tavaszi fehérneműszettek a Bonattitól    

Mindkét minta szupernőies, és mintánként legalább 4-5 olyan termék található az idei tavaszi kollekcióban, amely lehetővé teszi egy szabadon párosítható, több elemből álló teljes kollekció, egyéni kialakítását.

Bonatti fehérnemű női köntös SORELLA P-20 A narancsszínnel megjelenített virágmintás tavaszi fehérneműszettek a következő termékei lehetnek:

CATALINA P-20 melltartó
ELIZABETH P-20 női hálóing
LOLA P-20 női alsó
SANDY P-20 női babydoll
SORELLA P-20 női köntös
PALOMA P-20 melltartó
LORENA P-20 brazil alsó

A fentieken kívül még neszesszer is kiegészítheti a sort.

 

 

Bonatti fehérnemű női melltartó PALOMA P-20Bonatti fehérnemű női melltartó CATALINA P-20Bonatti fehérnemű női köntös SORELLA P-20Bonatti fehérnemű női alsó LOLA P-20Bonatti fehérnemű női brazil alsó LORENA P-20Bonatti fehérnemű női hálóing ELIZABETH P-20 Bonatti fehérnemű női babydoll SANDY P-20

Bonatti fehérnemű női pizsama MADISON P-20

A fehér alapon zöld és borvörös mintás tavaszi fehérneműszettek a következők lehetnek:

IVANA P-20 női köntös
LORENA P-20 brazil alsó
MADISON P-20 női pizsama
ROBERTINA P-20 női hálóing
BERTA P-20 melltartó
LOLA P-20 női alsó
AMARA P-20 női alsó
PALOMA P-20 melltartó

 

Bonatti fehérnemű női pizsama MADISON P-20Bonatti fehérnemű női hálóing ROBERTINA P-20Bonatti fehérnemű női melltartó PALOMA P-20Bonatti fehérnemű női melltartó BERTA P-20Bonatti fehérnemű női köntös IVANA P-20Bonatti fehérnemű női alsó LOLA P-20Bonatti fehérnemű női alsó AMARA P-20Bonatti fehérnemű női brazil alsó LORENA P-20

 

Az idei tavasz tele lesz szebbnél szebb virágokkal. Már csak el kell látogatni a webshopba és megrendelni őket! Látogasson el Facebook oldalunkra is!

Oszd meg ezt a bejegyzést!