A legjobb melltartó, ha kisebb a mellméreted

A legjobb melltartó, ha kisebb a mellméreted

A legjobb melltartó, ha kisebb a mellméreted

Mi pontosan tudjuk, hogy ha pici cicid van, akkor is komoly kihívás megtalálni a megfelelő méretű melltartót.

Ráadásul a kis női mellek sem csak különböző méretűek, hanem különböző formájúak, típusúak is. Emellett számít a súly, az életkor, a test vonala, formája és még a magasság is. Sajnos azokat, akiknek kis mellei vannak sokan egyszerűen csak azzal intézik el, hogy vegyenek push-up melltartót vagy járjanak melltartó nélkül! Ne hallgass rájuk, és ne bántódj meg! Egyszerűen csak nem értenek hozzá vagy nem értik meg a kis mellű nők problémáját!

Tény, hogy nagyon sok olyan helyzet van, amikor minden nőnek hordania kell melltartót, mellmérettől függetlenül. Csak azért, mert valakinek kisebb a melle még nem kell, hogy ne legyen csinos! Továbbá a pici ciciknek is szüksége van a alátámasztásra, formázásra, vagy akár megemelésre, pont úgy, ahogy a dús keblűeknek. Tehát ugyanazokkal a problémákkal találjuk szembe magunkat akármekkora is a mellünk!

Térjünk vissza a push-up lehetőségre! Rengeteg értékesítő gondolja, hogy ez az egyetlen megoldás a nagyobbítás érdekében. Így keletkeznek az agyonpárnázott, egyáltalán nem természetes és nagy csalódást okozó hatalmas szivacshegyek vagy azok a tátongó kosarak, ahol valóban miniatűrnek tűnik egy kisebb méretű mell. Ha ragaszkodsz a push-up-hoz, akkor próbálj ki minél több fazont! Mi például ezeket javasoljuk:

beige push up melltartó - Emmafekete push up melltartó - EmmaLILLY J-20 női melltartóLIZ J-20 női melltartó

Mit lehet tenni? Ne legyen az összes melltartód push-up fazonú, ne engedd, hogy elvegyék az önbizalmad, nyugodtan próbáld ki, hogyan állnak más fazonok! Mindenképpen érdemes elkerülni a teljes mellet befedő melltartókat! Nem csak azért, mert ezek is kisebbnek láttatják a melleket, hanem azért is, mert elcsúnyítják a dekoltázst is. 

Egy másik lehetőség a merevítős melltartók között a rugalmas, puha kosarú melltartó vagy a bralett típus, amely enyhén meg is emeli a mellet.

Bonatti fehérnemű női melltartó BELITABonatti fehérnemű női melltartó Rona

A legjobb melltartó a háromszög formájú melltartó, mert szorosan öleli körbe a melleket. Ezek közül is azok az előnyösebbek, amelyek nem takarják be a test nagy részét. Ugyan találhatóak közt merevítősek is, de a többségük olyan merevítő nélküli, amely szuper komoly tartást biztosít a komfortérzet érdekében.
 

MARGARET J-20 női melltartó ELEONORA J-20 női melltartó púder rózsaszínELEONORA J-20 női melltartó tört fehér/háromszög mintaAz Eleonora P-19 melltartó egy merevítő nélküli, háromszög alakú kosarakkal ellátott melltartó.

Végül egy kis csodánk, amely kisebb mellűek számára az egyik legjobb melltartó és biztosan jól is áll! Egy elől kapcsos melltartó a Hailey P21.

Share this post