Megérkezett a 2021-es Bonatti férfi fürdőruha-kollekció

Megérkezett a 2021-es Bonatti férfi fürdőruha-kollekció

Megérkezett a 2021-es Bonatti férfi fürdőruha-kollekció

A Bonatti 2021 évi férfi fürdőruha-kollekció választékából most sem maradhatnak ki az örök- és komfortos darabok a merész minták mellett!

Úgy tűnik, hogy az idei férfi fürdőruha-kollekció darabjaiban a zöld, illetve a kék színek dominálnak, a fazon pedig változatos. Ugyanakkor megmaradt termékek kiemelt funkcionalitása. A kollekcióban találhatunk két olyan fürdőnadrágot, amelyek klasszikusként alapdarabnak számítanak. A két fecske, fekete és sötétkék színben (kis díszítéssel), igazi biztonsági játékosoknak való. Jól beváltak, kényelmesek. A 21/241 nevű fekete fürdőfecske egy nagyon közkedvelt és magas komfortérzetet nyújtó választás. Az M-től egészen az XXL méretig van választékunk.

                                                                                          

Azoknak, akik szeretik a zöldet és a kéket, de merészebbek, számtalan izgalmas terméket tudunk még ajánlani. A nagy népszerűségnek örvendő háromszínű 21/229-es fürdőshort nagyon kényelmes kialakítású, kicsivel a térd felett végződő szára nagyon praktikussá teszi vízi sportokhoz is, továbbá három zsebbel látták el, ami ily módon, a vízen kívüli tevékenységekhez is nagyon ideális választás.

Akik szeretnének elszakadni a hagyományos fazonú és klasszikus árnyalatú vagy mintájú fürdőnadrágoktól a 2021-es Bonatti férfi fürdőruha-kollekció újdonságait egyszerűen imádni fogják.

A 21/248 rövidebb fürdőshort fekete alapon ugyan, de nagyon bohókás, neon-zöld és fehér rákokat ábrázol. Funkcionalitása, hasonló a klasszikus fürdőnadrágokéhoz, de mégis a short hosszúsága teszi ideális választássá, ha a strandon nemcsak a pihenés a célunk. Méretei közül egészen az M-től az XXL-ig válogathatunk.

                                                

Ugyan az idei férfi fürdőruha-kollekcióban a zöld és a kék színek mellett, a vízszintes csíkok is megjelennek, de a piros szín is szerepet kap. A pirossal kiegészülő háromcsíkos, 21/220 fürdőshort egy kis változatosságot hoz a kollekcióba. Ha ez még nem volt elég, akkor a az év színét jelentő, merészebb 21/255 sárga fürdőshort is nagyon jó választás. Energiával teli szín, kényelmes, rövidebb fazon, ami ráadásul praktikus, mert három zsebe is van. Az igazi hullámokat idéző, 21/228 fürdőshort laza megjelenést kölcsönöz viselőjének a strandon, továbbá akkor is megidézi a tengert, ha idén még nem sikerülne eljutni oda. Van a márkaboltjainkban olyan fürdőnadrág is, amellyel biztosan nem nyúlhatunk mellé. A kék-fehér színű, tengerészstílusú 21/206 short soha nem fog kimenni a divatból, fazonja miatt pedig nagyon népszerű idén is.

Reméljük, hogy minden férfi vásárlónknak megjött a kedve, hogy egy kis újítást csempésszen az idei strandszezonba. Tekintse meg a teljes 2021-es Bonatti férfi strand- és fürdőruha kollekciót, hogy mindenképpen az ízlésének legmegfelelőbb darabot válassza a meleg nyári napokra!

Oszd meg ezt a bejegyzést!