Szeresd magad! – Ez a Bonatti legfontosabb üzenete

Szeresd magad! - Ez a Bonatti legfontosabb üzenete

Szeresd magad! – Ez a Bonatti legfontosabb üzenete

Te tudod és érted is, miért fontos szeretni magad? A szeretet az élet pozitív ereje.

Terápiák egész sora épül a Szeresd magad! gondolatkörre. Van, akinek könnyen megy, van, akinek nehezebben és van, akinek sokat kell tanulnia, hogyan szeresse magát. Most, hogy hamarosan itt a szerethető vagy éppen utálható Valentin nap mindenki arra összpontosít, hogy a másikat szeresse. Ez fontos! De közben ne felejtkezzünk el magunkról sem!

Ha Bonatti fehérneműt viselsz biztos lehetsz benne, hogy megszereted a tested és tükörbe nézve találsz olyan testrészt, amivel elégedett lehetsz.Például, engedd el az életedből a kényelmetlen helyzeteket! Ezt akár szó szerint is veheted, és most azonnal gyere el hozzánk a fehérnemű márkaboltjaink egyikébe (vasárnap csak Dunakeszire) és vásárolj olyan fehérneműt, ami kényelmes. Ami olyan, mintha rajtad sem lenne.

Ha jól érzed magad egy csinos, kényelmes, minőségi alapanyagokból készült és megfizethető fehérneműben már kora reggel, akkor a reggeli készülődés közben nem lesz nehéz pár percet arra szánni, hogy belenézz a tükörbe és egy mosolyt ajándékozz magadnak.

Ha Bonatti fehérneműt viselsz biztos lehetsz benne, hogy megszereted a tested és tükörbe nézve találsz olyan testrészt, amivel elégedett lehetsz.

Sokan azt mondják, hogy akkor is szeretjük magunkat, ha éppen sikerül megjutalmazni kicsi énünket valamivel. Most mondd meg, nem a Valentin nap a legjobb alkalom erre!!? Ha pedig valami akciós darabot fogsz ki, akkor jár a dupla dicséret, mert ügyes is voltál. (Ebben is biztosan segítünk!)

Szeresd magad és éljen a Valentin nap :)

Meg kellett szeretnem a testemet. Egykor nem volt jó az önképem. Végül világossá vált, hogy vagy szeretem magam, vagy gyűlölöm. És az előbbit választottam. Minden ebből ered. Azok a dolgok, amiket nem gondoltam vonzónak, hirtelen szexik lettek. A magabiztosság szexissé tesz. (Queen Latifah)

♥ ♥ ♥ ♥ Éljen a Valentin nap :) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Szeresd magad! Bonatti Valentin nap ♥ ♥ ♥ ♥

Oszd meg ezt a bejegyzést!