50%-os nyári fürdőruha- és strandruha-akció

2019-es női strand és fürdőruha 50%-os kedvezmény

50%-os nyári fürdőruha- és strandruha-akció

Még majdnem egy hónap van az igazi nyárból és a korábbi évek tapasztalata azt mutatja, hogy a szeptember is elég meleg lehet ahhoz, hogy szükség legyen a fürdőruhára.

Természetesen mi már az őszre készülünk, éppen ezért tudjuk, hogy kell majd a hely a sok új fehérneműnek, Bonatti-kollekciónak. Ez a vásárlóinknak jó hír, hiszen 50%-os nyári fürdőruha akció mellett döntöttünk. Így még az utolsó nyári pillanatokban is be lehet szerezni néhány új darabot, vagy Bonatti fürdőruhára lehet cserélni a több nyár alatt elhasználódott régi darabokat. A jó hírnél is jobb az a hír, hogy lehet még válogatni a fazonok, a színek, a minták és a méretek között. Így az M-es, L-es méretűek sem mennek el üres kézzel, mert van még több olyan nyári fürdőruha, ami ezekben a leggyakrabban vásárolt méretekben kapható.

Bonatti strandruha 259 - 2019 nyárBonatti strandruha 254 - 2019 nyárnői kalap 217 Bonatti 2019 nyári kollekció

Mikor érdemes Bonatti fürdőruhát vásárolni?

Bonatti női bikini push-up B kosaras 91A vicces bármikor válaszon kívül az az igazság, hogy érdemes megnézni és féláron megvenni egy másik színt, ha megszerettünk egy fazont. Ha beleszerettünk a szezon elején egy mintába vagy színbe. Ekkor érdemes felderíteni, hogy annak a színnek egy másik fazonja, vagy az egyrészes változata jól áll-e nekünk. Ha igen, érdemes kihasználni az 50%-os lehetőséget! Akkor is érdemes új akciós Bonatti fürdőruhát venni, ha tudjuk, hogy még csak most indulunk nyaralni. Ilyenkor fontos ellenőrizni, hogy rég vásárolt fürdőruháink alkalmasak-e még egy szezonra. A több fürdőruha vásárlásának lehetőségét kifejezetten fesztiválozók számára is ajánljuk. Most érdemes arra is felkészülni, hogy legyen fürdőruhánk úszáshoz és napozáshoz is.

De talán a legjobb jó hír az, hogy a strandruhák és strandkiegészítők is féláron vannak. Így teljes lehet a nyaralás élménye a Bonattival. Többek között ezekből a termékekből biztosan található még, a tegnapi állapot szerint, a márkaboltjainkban:

50%-os nyári fürdőruha- és strandruha-akció50%-os nyári fürdőruha- és strandruha-akció - fürdőruha50%-os nyári fürdőruha

csíkos kék 50%-os nyári fürdőruha- és strandruha-akciófekete 50%-os nyári fürdőruha- és strandruha-akcióFürdőruha vásár

Share this post