Hogyan lehet 3000 Ft-ért közel 10 000 Ft-os luxus fehérneműszetted?

Hogyan lehet 3000 Ft-ért közel luxus fehérneműszetted?

Hogyan lehet 3000 Ft-ért közel 10 000 Ft-os luxus fehérneműszetted?

Erre a kérdésre roppant egyszerű a válaszunk! Használd ki a szeptember 15-ég tartó születésnapi akciónkat és szerezd meg a prémium fehérneműket!

Tedd ezt akkor is, ha érezni akarod vagy meg szeretnéd ismerni a híres mintha rajtam sem lenne Bonatti-érzést! Most pedig adunk egy rövid helyzetképet és megmutatjuk, melyek azok a még vásárolható termékeink például, amelyekből szettet lehet kialakítani. A végén pedig elárulunk egy nagy titkot, amit biztosan nem tudtál! Mert van ám egy grátisz meglepetésünk is!

Tehát nézzük, hogy a Dunakeszi Auchan Áruház Korzóján lévő márkaboltunk készlete milyen lehetőségeket enged meg számunkra. Természetesen a teljesség igénye nélkül és a tegnapi készletet figyelembe véve. Ennek hangsúlyozása azért is fontos, mert  valóban érdemes sietni, hiszen a sikeres akció azt jelenti, hogy fogynak a készletek.

Hogyan lehet 3000 Ft-ért közel luxus fehérneműszetted? Egyszerű, gyere el hozzánk és élj a kedvezményes lehetőséggel! Az extra meglepetésünk pedig az, hogy most is érdemes vásárolni 20 000 Ft felett, mert meglepetés kis csizmát adunk ajándékba! Ugye, hogy boldog ez a születésnap?

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Hozzászólás (2)

 • Szilvágyiné Nagy Zsuzsanna

  Neten történő rendelés esetén hogy tudom elérni ezeket az árakat?
  Köszönöm ha válaszolnak!

  Zsuzsa

  2019. 09 13. at 21:11
  • kriszta

   Kedves Zsuzsanna!
   A születésnapi akció csak a márkaboltokban él, még egészen holnapig. Sajnos az akció ideje alatt olyan gyorsan változik a készlet, hogy a webshop nem minden esetben képes követni a készletet percre pontosan, ezért van, hogy már az a minta, szín vagy méret eladásra kerül a boltban.

   2019. 09 14. at 08:41

Hozzászólások lezárva