2019-es Bonatti karácsonyi fehérnemű-kollekció

2019-es Bonatti karácsonyi fehérnemű-kollekció

2019-es Bonatti karácsonyi fehérnemű-kollekció

Újra itt vannak téli ünnepek, ami azt jelenti, hogy a Bonatti fehérnemű ismét fantasztikus téli limitált szériás karácsonyi fehérnemű-kollekcióval jelentkezik!

Ünnepekről lévén szó a női fehérneműknél többnyire a piros, vörös, a fehér és a szürke szín dominál. Sok olyan termékkel, ami puha és nem csak melegséget áraszt magából, hanem ténylegesen melegít is. Szerencsére ez a téli évszak zord időjárása miatt nagyon előnyös is.

Limitált ünnepi szériáról, karácsonyi fehérnemű-kollekcióról van szó, tehát a fehérneműk, csizmák és pizsamák többségén, valamilyen ünnepi mintázat vagy mókás felirat található.

Bonatti - karácsonyi női trikó - Florentina-NG20Bonatti - karácsonyi női pizsama - MIMA NG-20Bonatti - karácsonyi női hálóing - CONSTANTINA NG20

Ilyen felirat a ,,Baby it’s cold outside”, vagy a ,,Ho! Ho! Holiday time!”, amelyek kiegészülnek csillagokkal és hópelyhekkel A tréfa idén is a férfi pizsamákon és a hosszú, illetve rövid alsókon teljesedik ki. 

Bonatti karácsonyi férfi kollekció - 1   Bonatti - karácsonyi fehérnemű férfi boxer alsó - Roberto NG20Bonatti - karácsonyi férfi alsó - GIUSEPPE NG-20

A megjelenésen túl, el kell mondani, hogy mindegyik ruhadarab garantáltan kényelmes és tökéletesen megfelel a Bonatti féle ,,mintha rajtam sem lenne” elvnek. Jó ezeket a fehérneműket viselni, aludni bennük, de az otthoni pihenést is stílusossá teszik. Ráadásul egyszer egy évben van lehetőség megvásárolni őket.

A kollekció női fehérnemű darabjai között találhatóak – a pizsamák és köntösök mellett – vörös színű papucs, világosszürke alapon mintás melltartók, bugyik és klasszikus bodyk, illetve francia bugyik is, mind-mind piros színben. A szürkés-fehér, karácsonyi mintás színvilág igazi téli hangulatot kölcsönöz ezeknek a ruhadaraboknak, amit kellemesen festenek alá a téli jelképek.

A téli havazás, a hó gondolata több termék esetén is megjelenik, de idén a  rénszarvasoké a főszerep.

Bonatti - karácsonyi női csizma- AMALIA NG-20Bonatti - karácsonyi férfi pizsama - Sergio-NG20Bonatti - karácsonyi női melltartó - ELEONORA NG-20

Az itt bemutatott darabokon kívül még egyéb elegáns, jópofa és izgalmas részei is vannak a kollekciónak. Bárki megtalálhatja személyes kedvencét! Mert a téli szezon tökéletes választása, ismét a Bonatti fehérnemű!

Látogasson el üzleteinkbe, webshopunkba, ahol most az adventi akció keretében, 30%-os kedvezménnyel várjuk naponta! Válogasson kedvére! Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Share this post