Tippek karácsonyra

karácsonyi bolti dekoráció a Bonatti márkaboltban

Tippek karácsonyra

Ha valaki nagyon nem tudja, mit vásároljon karácsonyra vagy nagy szabadságot szeretne adni szeretteinek, akkor tökéletes választás a Bonatti Ajándékutalvány. De, akinek határozott elképzelései vannak, azok számára is van javaslatunk.

A Bonatti márkaboltban kollégáink szakértő segítsége mellett bárki találhat megfelelő méretű, stílusú fehérneműt a tinitől a fiatalon át egészen az idősekig.

Íme, néhány karácsonyi tipp:

Bonatti-női-papucs-karácsonyi-fehérnemű-DelindaA téli időszakban mindig fontos a melegség és a puhaság érzése, ezért lehet jó választás egy puha, meleg otthoni lábbeli, illetve a mindig hideg lábú hölgyeknek a csizma. Természetesen többféle dizájn, forma, szín és méret jellemzi mind a férfi, mind a női termékeket. Limitált szériás, ünnepi kollekciónkban pedig egy kedves Mikulásos (Delinda) papucs is található.

A lábbelikhez akár mintázatukban passzoló meleg köntösöket is tudunk ajánlani a hölgyek számára. A Barbara világosszürke elöl cipzáras, panda fejjel díszített fürdőköntös, pedig akár otthoni kényelmes, meleg felsőnek is használható.

Bonatti-női-pizsama-karácsonyi-fehérnemű-OdettaHálóruháink a tinik és az igazi hölgyek számára is kalandot jelentenek, hiszen a Jerry, a Santina vagy a Melania hálóingek meglepetést jelenthetnek a hölgyeken az urak számára is. Míg a mókás állatos pizsamáink minden korosztály nagy kedvencei. Ünnepi kollekciónk a humornak sincs híján, így aki igazán vicces férfi vagy női pizsamát szeretne, az innen válasszon.

Nem csak a téli hónapok ideje alatt lehet hasznos az ajándékba kapott body, amely a derék védelme mellett igazán biztosítja: a mintha rajtam sem lenne érzést. 9-féle bodynk között található hosszú ujjú, spagetti pántos és csábítóan csipkés is. A karácsonyi kollekció pedig egy igazán szexi tűzpiros darabot is tartalmaz.

Bonatti-női-body-karácsonyi-fehérnemű-Perlita - Tippek karácsonyra -

Az örök állandó darabok a férfi alsónadrágok, a női alsók és melltartók is többféle változatban kaphatóak. Hölgyek számára választható a 3 db-os női alsó csomag is, amely a limitált szériás karácsonyi kollekcióban is vidám bugyikat tartalmaz. A Mikulásos férfialsók pedig mindenki számára lehetővé teszik, hogy mosolyt varázsoljanak a szürke hétköznapokba.

Kiemelt ajándékötleteink mellett még számos termék található márkaboltunkban, amelyek mind kényelmesek és a „mintha rajtam sem lenne” érzést biztosítják viselője számára. Éppen ezért érdemes bejönni, szétnézni a Széphalom Bevásárló központban található márkaboltunkba, illetve figyelemmel kísérni ünnepi akcióinkat is.

Share this post