Megérkezett a 2021-es Bonatti fürdőruha-kollekció

Megérkezett a 2021-es Bonatti fürdőruha-kollekció

Megérkezett a 2021-es Bonatti fürdőruha-kollekció

Még csak pár napja élvezhetjük a meleg és a valódi tavaszi napsugarakat, de jó, ha már most felkészülünk a strandszezonra!

Sokféle szín és minta közül válogathatunk, illetve számtalan fazon segít abban, hogy a legszebbek legyünk a nyaralás során. A 2021-es Bonatti fürdőruha-kollekció meghatározó színei például a zöld és a kék, amelyből rengeteg féle árnyalat fedezhető fel mind a női, mind a férfi fürdőruhákon. Emellett az idei szezonban a nagyvirágos minták is újra hódítanak, és természetesen a 2021-es év színe, a sárga szín is megtalálható a Bonatti fürdőruha-kínálatában.

A sárga önmagában is a nyár vidám hangulatát árasztja. A Bonatti fürdőruhák sárga árnyalata pedig nem csak a napbarnított bőrön mutat jól. A női 21/85 bandeau melltartós, kétrészes bikini igazán csinos összeállítás. Ragyogó színének köszönhetően a kisugárzásunk is ragyogó lehet. Ez a kétrészes bikini 80 % poliamid és 20 % elasztán anyagösszetételű, így kényelmes viselet a meleg nyári napokon. Méreteit tekintve, megtalálható S, M, L és XL-es variációban is. De sárga színben van a kollekcióban egy hagyományos, 21/84 kemény kosaras változat is.

                                         2021 Bonatti női strandkollekció - bandeau bikinifelső - 21/852021 Bonatti női strandkollekció - bikinifelső kemény kosár - 21/84

Ha nem a napozás, hanem az úszás szerelmesei vagyunk és egy igazán különleges, nem mellesleg egyrészes fürdőruhára vágynák, amely kék árnyalataival és az absztrakt minták összességével a tengert idézi fel bennünk, akkor a legjobb választás a 21/77 női egyrészes kosaras fürdőruha. A kék szín és az absztrakt minták harmóniája miatt kiemelkedik a hagyományos, egyrészes fürdőruhák közül. Akkor is felidézi a tengerparti nyaralások legszebb hangulatát, ha esetleg még idén sem jutunk el az igazi tengerhez csak a strandra. A legjobb benne mégis az, hogy igazán sokféle méretben elérhető, az M-től egészen az XXL-ig. Ráadásul nagyon kényelmes darab, hiszen anyagösszetétele 82 % poliamid és 18 % elasztán. De ez még nem minden, mert ezzel a kék árnyalattal és mintázattal kétrészes bikini is kapható, hogy mindenki igényének megfeleljünk!

A zöld színárnyalat is meghatározó szerepet tölt be a 2021-es Bonatti fürdőruha-kollekcióban.

A női kollekcióban nem csak a fürdőruhák között található meg a zöld sok-sok árnyalata, akár kisebb mintázatokkal tarkítva, hanem a strandkiegészítők esetében is. Ráadásul ezek mellett a színek mellett megjelenik még a pink és a piros szín is, illetve a pöttyös, a nagy virágos, az absztrakt mintájú és a mindig divatos tengerészeti stílus is.

A Bonatti 2021-es fürdőruha-kollekció nemcsak a hölgyek számára hozza el a várva várt tengerparti feelinget, hanem a férfiak számára is!

A színválaszték itt is bőséges, hiszen nem csak a legdivatosabb árnyalatok és mintázatok közül választhatunk, hanem találhatunk kifejezetten olyan fürdőshortot 21/228 is, amely a tenger csodálatos hullámait idézi meg. A termék fiatalos és energikus megjelenése átragad a viselőjére is.

228-02-Bonatti-2021-nyari-kollekcio-ferfi-furdoruha

A 2021-es év színe a férfiakat sem hagyja cserben, ugyanis a 21/255 férfi fürdőshort igazán figyelemreméltó és komfortos választás. Ideális, ha már unjuk a megszokott színeket. A fürdőshort méretválasztéka egészen M-től XXL-ig biztosított, hogy minden úr számára elérhető és kényelmes legyen.

Nézze meg a 2021-es a férfi és női fürdőruha-kollekció további variációit is, hiszen rengeteg árnyalat és minta vár még Önre! Kérdése vagy kérése van? Szakképzett eladóink szívesen látnak el mindenkit tanácsokkal és segítenek kiválasztani a megfelelő darabot márkaboltjainkban, hogy teljes legyen a nyár!

Oszd meg ezt a bejegyzést!