Megújult a Bonatti Fehérnemű weboldala

Megújult a Bonatti Fehérnemű weboldala

Megújult a Bonatti Fehérnemű weboldala

A 2019-es tavasz eljövetelével nem csak új kollekciónk jelent meg, hanem a Bonatti Fehérnemű weboldala is hatalmas változáson esett át.

Az új weboldal nemcsak küllemében lett szebb és dizájnosabb, hanem könnyebbé és élvezetesebbé tettük a vásárlás folyamatát és a nézelődést is a Bonatti Fehérnemű weboldalán. Weboldalunk mostantól a „Living Coral” fantázianéven futó színben pompázik, ami egyúttal a 2019-es év színe.

A ma már mindenki által ismert Bonatti Fehérnemű mottóval („Éld át a mintha rajtam sem lenne érzést!”) indul a „kaland” a fehérneműk világában. Itt a következő menüpontok kalauzolnak el bárkit könnyen és gyorsan: Katalógus, Kik vagyunk, GYIK, Vásárlói gondolatok, Tanácsadás, Blog, szakcikkek, videók, Partnerünk és Elérhetőségeink.

A főoldalon sokak kérésére megmaradt az 1000 forintos vásárlási kupon, amihez mindössze egy név és e-mail cím megadásával lehet hozzájutni.

A megújult weboldalunk főoldalán a korábbinál sokkal több információt találhatnak a látogatók. A fő fehérnemű-kategóriákat gyorsan, egy képre történő kattintással el lehet érni. Az állandó termékek mellett már a főoldalon megjelenik 10-nél több újdonság, amely mindkét nem igényeit szem előtt tartva a hölgyek részére melltartókat, az urak részére boxereket ajánl.

A legfrissebb blogbejegyzések továbbra is maradtak a főoldalon, így folyamatosan új és érdekes tartalmakat lehet olvasni. Például a legújabb trendekről, a Bonatti Fehérenemű új kollekcióiról, esetleg egy bizonyos fehérnemű történelméről, megfelelő használatáról.

Több közösségi csatornánk is van (Facebook, YouTube), és az Instagramon is jelen vagyunk, ahol még több képpel mutatjuk be termékeinket, ahol szintén tájékozódni lehet a legfrissebb és akciós Bonatti fehérneműkről. Az viszont újdonság, hogy az Insta kikerült a főoldal aljára.Bonatti fehérnemű instagram

Szerencsére nem csak a weboldal külseje, hanem a funkciói is megújultak.

Ami a legjobban feltűnhet az az, hogy egy új termékkereső-felülettel bővült az oldal. Ezzel a funkcióval a webshopban lehet gyorsan és könnyen keresni, illetve az egyes kategóriák alatt tovább szűkíthető a keresés. Így, ha céltudatosan keresünk egy terméket a Bonatti Fehérnemű weboldala támogat bennünket ebben is. Egyszerűen megtalálhatjuk akár a kedvenc melltartótípusunkat, akár a kedvenc férfi alsónkat.  

Igyekeztünk megkönnyíteni a vásárlók dolgát, ezért a másik remek frissítés, hogy a kedvenc fehérneműket „be tudjuk szívecskézni”, így később könnyedén megtalálhatjuk láblécben, a Fiókom menüpont Kivánságlistám opción belül.

Ami a legjobban feltűnhet az az, hogy egy új termékkereső-felülettel bővült az oldal.A webshopban való vásárláskor tudunk ár szerint szűrni és termékkategóriákra is le tudjuk szűkíteni a keresést. Ezt a felületet sokkal könnyebb használni, mint az előzőt, mert egy-egy termék oldalán a készletből méret és szín alapján tudunk válogatni, illetve egyszerűen rendelni. Ki kell választanunk a kívánt termék színét és méretét, majd ezután tudjuk a kosárba helyezni.

Lassan második éve van, hogy megnyitottuk első márkaboltunkat, és tavaly óta már két üzletünk is várja a vásárlókat. Az egyik Budán a Széphalom Bevásárlóközpontban, a másik Dunakeszin az Auchan áruház Korzóján. Kínálatunk több mint 900 termékből áll. Közel 500 női és nem kevesebb, mint 180 férfi alsónemű gazdagítja az árukínálatot. A legfontosabb pedig az, hogy 99%-os vásárlóelégedettség szól a Bonatti Fehérnemű mellett.

Share this post