Vicces minták, szeleburdi színek

Férfialsó márkaboltban nyugodtan vehetünk színeset, mintásat!

Vicces minták, szeleburdi színek

Férfialsó márkaboltban nyugodtan vehetünk színeset, mintásat!

Manapság már a férfialsók mindenféle formában és színben készülnek, szerte a világon.

Mindemellett azonban elmondható, hogy a hagyományos, konzervatívan egyszínű darabok a legnépszerűbbek. De egyre több fiatal keresi a színeket, a mintákat és határokat feszegető lehetőségeket. Mit jelent az átlagember számára ez a kettősség?

Elsősorban a megszokás hatalmáról van szó. Sokan abba szocializálódtak, hogy alsónemű vásárlásakor bőven elég a fehér fecske, vagy a szürke boxer. Mindössze a méret volt fontos, hogy minél kényelmesebb viseletet jelentsen. Mivel a férfi alsónadrág mint ruhadarab régebben egyáltalán nem a nagyközönségnek készült, a viselőjét egyáltalán nem érdekelte, hogyan fest benne, lévén a zárt intimitást jelképezte. Éppen ezért megmaradt a hagyományos színeknél, nem is gondolva arra, esetleg a saját kedvenc színét válassza. Természetesen a fehér szín koránt sem a tanácstalanságot és saját kreatív döntés negligálását jelenti! A fehér a tisztaság és az egyszerűség színe, ami egyértelműen a higiéniához köthető. Ez utóbbi pedig már pár száv év óta alapnak számít.

Most eljött a kor, hogy ezt újragondoljuk!

Félreértés ne essék, továbbra sem akarunk rávenni senkit, hogy változtasson a jól bevált alsónemű-vásárlási szokásain, stratégiáján. De azért érdemes átgondolni, hogy az x-edik darab ugyanolyan színű fehérneműnket megéri-e újra és újra megvenni. Amikor a boltban szemrevételezzük a választékot és elgondolkodunk, hogy ugyanabból a fazonból, méretből és színből már több is van a kosarunkban, nem árt merészebbnek lenni és komfortzónánkat elhagyva rotálni.

A változtatással egyáltalán nem kell feladnunk addigi komfort-fokozatunkat! Ugyanakkor örömöt szerezhetünk elsősorban magunknak, hiszen a változatosság gyönyörködtet. Másodsorban párunknak, amivel szintén meg lehet törni az unalmas hétköznapiság nyomasztó komformizmusát. Természetesen az már régen rossz, ha ilyen apróságokon múlik a párkapcsolat, vagy egy házasság kimozdítása a holtpontról, de a például extrém mintás férfialsó vásárlásának nem is ez a célja. A spontaneitás és változatosság, a viseletünk színesebbé tétele mind-mind jó alkalmat biztosít a közös mosolygásra, ami csak lendíthet akár a társasági életünkön is.

Fontos tisztázni, hogy ha a vicces és színes alsók kerülnek a célkeresztbe, akkor alapvetően két kategóriát különböztethetünk meg.

Első kategóriába a kifejezetten poénnak szánt, időszakos darabok tartoznak. Ilyenkor az ruhaanyagra van nyomtatva valamilyen, számunkra vicces kép, esetleg egy ismertebb és humoros figura, vagy az ünnepek alatt jól ,,használható”, tematikus jelenet. Jó példa erre a nemrég múlt karácsonyi időszak pingvines alsói. Vagy ahogy arról már korábban írtunk, a Mikulásos boxerek.

  

Férfialsó a fürdőgatyák terén is merész!A tél elmúltával a tavasz küszöbén állva az alsónemű választás ismét időszerűvé válik. Nem beszélve a nyárról, amitől már csak hónapok választanak el. Lefogadjuk, hogy képzeletben már most vannak olyanok, akik ott vannak a strandon és azon gondolkodnak, hogy miket csomagoljanak a bőröndbe az utazáshoz. Ehhez nyújtanak kiváló támpontot az ananászos és halcsontvázas boxerek és fecskék Természetesen ebben az időszakban megkerülhetetlenek a fürdőruhák. Hasonló kreatív lehetőségek vannak a fürdőgatyák kiválasztásában is.

Második csoportba a ,,minden más” tartozik. Természetesen ez nem jelenti, azt, hogy ezek a darabok kevésbé lehetnek vidámak. De ezeknél elsősorban a gazdag színvilág, ami dominál. Nem baj, ha egy férfi választása a sok fehér és szürke cucc után egy egyszínű türkizkék, vagy bordó boxerra esik. Kezdésnek nem rossz. Ha beszereztünk párat és igényeljük, akkor mindenképpen válogassunk a színek mellett a különböző stílusok és formák között. A Bonatti ezekben is segítséget nyújt!

  

Bármelyik csoportban is válogassunk, egy dolgot érdemes észben tartanunk! Kreatívkodjunk nyugodtan, lepjük meg magunkat és párunkat a vagány ábrákkal, huncut színekkel, mert mindezt úgy tehetjük a Bonatti termékekkel, hogy a kényelemről, a „mintha rajtunk sem lenne érzésről” egyáltalán nem kell lemondanunk!

Share this post