Strandruha – elengedhetetlen nyári kellék

Strandruha - elengedhetetlen nyári kellék

Strandruha – elengedhetetlen nyári kellék

A divat meghatározza a tóparti, tengerparti hétköznapokat is, de egy igazi nő nemcsak divatos szeretne lenni a vízparton, hanem praktikus is.

Ráadásul ma már mindenki tudja, hogy a napsugarakkal is vigyázni kell! Éppen ezért, a a felejthetetlen nyári vagy vízparti élményekhez ma már a különböző strandkiegészítők is elengedhetetlenek. Az igazán jó strandtáska például nem csak divatos, de feneketlen is. Miért? Mert fontos szempont, hogy minden beleférjen, ami egy nő számára nélkülözhetetlen a nyaralás során vagy akár csak egy szimpla strandoláskor.

A strandruha viszont önmagában is nagyon fontos kellék az idei strandkollekcióban. Ápol, eltakar, öltöztet és óvja a bőrt, vigyáz az egészségünkre és hangsúlyozza előnyeinket.

Néhányuk, tunikaszerű lenge esésükkel teljesen önálló ruhadarabként is megállja a helyét. Ezek a lenge, vékony, sokszor áttetsző vagy horgolt ruhák divatos nyári kiegészítők. Kényelmes viseletet jelentenek, mert a vékony anyagból adódóan nem melegítenek. Emellett nagyon kis helyen is elférnek és hasznosak a nagy melegben és a hűvös estéken is. Egy jó strandruha nem csak azok számára elengedhetetlen kiegészítő, akik nem szeretik fedetlen, fürdőruhás testüket mutogatni.

Vannak igazán hosszú ruhák:

Bonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 252aBonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 248Bonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 247

 

Vannak horgolt, csipkeszerű darabok többféle mintával és színben:

Bonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 231Bonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 230

Vannak igazán elegáns darabok az üzletekben és a webshopban

Bonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 233Bonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 240Bonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 239Bonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 243

 

és nagyon élénk színűek is találhatóak az idei 2020-as nyári Bonatti fehérnemű-kollekcióban:

Bonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 237

Oszd meg ezt a bejegyzést!