Kényelmes melltartó merevítés nélkül!

Kényelmes melltartó merevítés nélkül!

Kényelmes melltartó merevítés nélkül!

Hamarosan a márkaboltokba kerül a 2022-es év tavaszi fehérneműkollekciója és vele együtt az Eleonora merevítő nélküli kényelmes melltartó összes variációja.

Az Eleonora terméknév hosszú évek óta ismerősen cseng a Bonatti fehérneműket kedvelő vásárlóink körében. Ezekhez a kényelmes és csinos merevítő nélküli melltartókhoz minden szezonális kollekcióban más-más szín és minta tartozik. Egy azonban biztos, mindig sok-sok variáció érkezik belőlük és mindig hamar elfogynak. Nem csak azért, mert ezekhez a melltartókhoz alapból többféle fazonú női alsót választhatunk a könnyed francia fazontól, a kényelmes brazilon át egészen a merészebb szabású tanga bugyiig, hanem azért is, mert a rengeteg színvariáció közül kedvünkre választhatjuk ki a számunkra legjobban tetszőt. Így akár úgy is választhatunk, hogy a különböző évszakokhoz, divattrendekhez más-más fehérnemű passzoljon. Az Eleonóra melltartók további nagy előnye az egészen kicsi 65-ös mérettől is kaphatók.

Aki még csak azt az érzést ismeri, amikor alig várja, hogy hazaérjen az egész napos rohanás után és végre ledobhassa a melltartóját, annak nem csak a Bonatti márkát, hanem az Eleonóra merevítő nélküli, kényelmes melltartókat is ki kell próbálnia! Fontos, hogy melltartó választáskor, olyat keressünk, ami egész nap kényelmes és mindemellett persze kellőképpen tart és formáz. Az átlag merevítő nélküli melltartók sokszor nem tartanak eléggé, de a Bonatti termékek esetében más a helyzet. Az Eleonora merevítő nélküli kényelmes melltartó bármely darabjával megtapasztalható a szabadság érzése által nyújtott önbizalom, egy puha és rugalmas anyag biztonságában.

Eleonora merevítő nélküli kényelmes melltartó banán Eleonora merevítő nélküli kényelmes melltartó mint Eleonora merevítő nélküli kényelmes melltartó világoskék Eleonora merevítő nélküli kényelmes melltartó

Minden lány életében eljön az az idő, amikor először kell, hogy melltartót válasszon.

Az Eleonora merevítő nélküli kényelmes melltartó, akár első melltartónak is kiváló választás, hisz mindamellett, hogy jól szellőző pamut anyagból készül, a merevítő nélküli kosárrész, egésznapos kényelmet nyújt. A Bonatti fehérneműk kínálatában már a legkisebb méretben is kaphatóak (65) az Eleonora kényelmes melltartó fehérnemű-változatai.

A sokféle színben pompázó fehérneműk még a hidegebb évszakokban és egy hideg tavaszkezedetkor is segítenek a virágokra emlékezni. Hétköznapi viseletre tökéletes, örökmozgó, aktív és praktikus hölgyeknek, de mint említettük akár remek első melltartó is lehet. Látogass el márkaboltjainkba vagy webshopunkba és vidd haza magaddal a kényelmes Eleonora melltartó nyújtotta önbizalmat!

Oszd meg ezt a bejegyzést!