Hogyan legyél szexi?

Hogyan legyél szexi?

A Bonatti fehérneműnél azt gondoljuk, minden nő képes csábító és szexi lenni.

Igen, Te is! De tisztában vagyunk vele, nem mindenki tudja, hogyan kell szexinek lenni. Szerintünk nem a technikán van a hangsúly, hanem a magabiztos nő az alapja mindennek. Talán egyetértesz velünk abban, hogy nem képes csábítani az, aki nem szereti önmagát.

Aki viszolyogva szemléli a tükörben vagy negatív jelzőkkel illeti önmagát, az nem tud hamar álomnővé válni. Főleg, hogy mi nők nemcsak a férfiaknak szeretnénk tetszeni, hanem önmaguknak is. De a „jó nő” nem kell, hogy szabályos szépség, tökéletes sminkes és divatdiktátor legyen dús ajkakkal, fenékig érő, dús hajjal, mint a szirének. A csábító nő legfontosabb titkai az igényesség, az ápoltság, az intelligencia, az önbizalom és a báj.

Egy igazi nőnek nincs szüksége ideális testsúlyra és modellalkatra ahhoz, hogy vonzó legyen.

Vannak azonban olyan napok, amikor ránk fér, hogy használjuk az önbizalomnövelő ruhadarabok mágikus erejét. Alapvetően a szexi, nőies, csipkés vagy selyem fehérnemű olyasfajta magabiztosságot kölcsönöz, amire nem sok ruhadarab képes. Legyen szó egy bodyról vagy egy balkonett melltartóról, a fehérnemű sokszor képes azt éreztetni a viselőjével, hogy a világ összes férfija csakis őt akarja. Ha esetleg egy selyemköntös is jár hozzá, akkor pedig garantált az önbizalom. Nézzük, mit ajánlunk Neked!

 

Lora push up melltartó J17

A balkonett típusú melltartók kissé alacsonyabb kosárral és szélesebb pántokkal készülnek, így jól illenek az összes mellformához.

Ráadásul ez a modellünk gyönyörű csipkével van díszítve.

 

Bonatti női body karácsonyi fehérnemű Perlita

 

Perlita NY18 női body

A csipke lehetővé teszi, hogy egy nő igazán nőiesnek és magabiztos hódítónak érezze magát, akár a hétköznapokon is.

Ez az igazán szexi tűzpiros body arra is tökéletes alkalmat teremt, hogy felvedd és megszeresd benne a tested.

Minden nőnek szüksége van arra, hogy egy-két igazán csábító fehérnemű lapuljon a fiókba.

 

 

 

 

Maida P-18 női köntös

Ez a csodálatosan szép fényes, színében is nőies, megkötős köntös, háromnegyedes ujjal és selyemszatén anyagból készült. Ugyan a Bonatti 2018-as tavaszi kollekciójának egyik meghatározó darabja volt, folyamatos igény van rá.

 

Annabela P-18 hálóing

Csodaszép és szexi selyemszatén hálóing barackrózsaszínben  hátán keresztpánttal, mell alatt csipkével díszítve. Ez a hálóing garantáltan forróvá varázsolhatja a téli éjszakákat is.

Antonetta P-18 női alsó

Csodaszép sötétkék csipkés virágmintával kialakított, kényelmes brazil fazonú bugyi. Ennek a női alsónak az érdekessége, hogy hátsó része egyszínű selyem anyagból készült és csak az elején található csipke.

 

 

Végül pedig ne feledd! Ne légy túl szigorú: aki szereti magát, a hibáit is képes elfogadni, így sokkal vonzóbbnak és érdekesebbnek tűnik nem csak a férfiak, hanem az egész világ számára.

Oszd meg ezt a bejegyzést!