A fekete melltartó soha nem megy ki a divatból!

A fekete melltartó soha nem megy ki a divatból!

A melltartók a női alsókhoz és pizsamákhoz hasonlóan a női fehérnemű elengedhetetlen elemei és az idei őszi/téli Bonatti-fehérneműkollekció titkos sztárjai.

Bár az idei kollekció titkos sztárja a fekete melltartó, tulajdonképpen mindegy, hogy milyen színt viselünk, mert egy jól megválasztott fazonú, kényelmes gyönyörű melltartó kellő támogatást nyújt és kiemeli a női alakot. Manapság pedig számos lehetőség kínálkozik a tökéletes melltartó megtalálásához. A Bonatti márkaboltokban is minden hölgy találhat kényelmes, szép és csábító melltartót a fehérneműk között. Olyat, amely nem csak tökéletesen illeszkedik a testéhez, hanem olyan, mintha rajtunk sem lenne. De a sokféle stílus, fazon és minta a hab a tortán!

Mégis a fekete melltartó az egyik olyan fehérnemű, amely szinte minden nő ruhásszekrényében fellelhető.

Ez nem véletlen. Hiszen a fekete, a fehér és a bézs alapszínek az életünkben. A világosabb, testszínű melltartókat általában világosabb felsőkhöz, blúzokhoz és olyan ruhákhoz szokás felvenni, ahol nem szeretnénk, hogy melltartónk látszódjon. A fekete viszont tökéletesen láthatatlanná válhat a sötétebb ruhák alatt. (Bár manapság nem lehet kijelenteni, hogy ez a trendi szokás, ugyanis sokan nem foglalkoznak azzal, hogy látszódik-e a melltartójuk vagy sem.)

A fekete melltartó olyan, mint a Coco Chanelhez kötött kis fekete. Minden nő ruhatárában lennie kell egynek. De a fekete melltartó nem csak ősszel és télen kelendő. Bár ilyenkor nagyobb szükség van rá, mert sokkal több sötétebb ruhát viselünk. Viszont az ősz beköszöntével egy sokak által kedvelt október végi ünnep is a fekete és a narancssárga szín körül forog. 

Egy fekete melltartó szinte minden esetben kézenfekvő lehet bárki számára, bármilyen alkalommal.

A divat változásával a melltartók is merészebbek és kifinomultabbak lettek. A melltartók esetében használt minőségi anyagok, mint például a selyem, a csipke vagy a kifinomult csipkerészletek, a hímzés és más applikációk, extra szexissé teszik a mai melltartókat. Hétköznapi viselethez elengedhetetlen a korábbi kollekciónkból a ELDA P-22 fekete melltartó, mely B kosarasok számára tökéletes választás. Ez push-up fekete melltartó fekete csipkével van díszítve, valamint a hátulján a pántokat is csipke egészíti ki. (Választható fehér színben is.)

Bonatti fehérnamű - ELDA P-22 - B kosaras melltartó - GIORDANA P-22 - brazil bugyi - tavaszi kollekció 2022 Bonatti fehérnamű - ELDA P-22 - B kosaras melltartó - GIORDANA P-22 - brazil bugyi - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnamű - ELDA P-22 - B kosaras melltartó - GIORDANA P-22 - brazil bugyi - tavaszi kollekció 2022 

A merevítő nélküli fekete melltartó is jó választás lehet, hiszen nagyon kényelmes és tökéletes illeszkedést biztosít. Főleg, mert ezek a jellegű melltartók általában láthatatlanok a ruhák alatt és extra kényelmet biztosítanak viselőjüknek. Ilyen például a MITRA J-22 fekete melltartó, amelynek csipke anyaga van.

Bonatti fehérnemű - MITRA J-22 - melltartó B kosaras - LEXY J-22 - brazil bugyi (fekete) - 2022 őszi/téli kollekció Bonatti fehérnemű - MITRA J-22 - melltartó B kosaras - LEXY J-22 - brazil bugyi (fekete) - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnemű - MITRA J-22 - melltartó B kosaras - LEXY J-22 - brazil bugyi (fekete) - 2022 őszi/téli kollekció 

Hasonló funkciókat láthat el egy sportmelltartó is, de ebben az esetben inkább a mellek fokozottabb helyén tartásáról van szó. Mivel ez a fajta melltartó sem látszódik ki a sportruhák alól sokan nem is vesznek fel semmit a sportmelltartóra. Az ABRIELLE J-22 női sportmelltartóban nincsenek kényelmetlen merevítők vagy pántok. Ezt a fajta melltartót akár mindennapi viseletre is lehet használni, hiszen extra kényelmes.

Bonatti fehérnemű - ABRIELLE J-22 - női sportmelltartó - FENNY J-22 - női leggings - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnemű - ABRIELLE J-22 - női sportmelltartó - FENNY J-22 - női leggings - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnemű - ABRIELLE J-22 - női sportmelltartó - FENNY J-22 - női leggings - 2022 őszi/téli kollekció 

A LEONISIA J-22 fekete E kosaras melltartó pedig nagyon kényelmes, jó tartást biztosít. Míg a JOLLY J-22 fekete melltartó a D kosaras hölgyeknek megfelelő választás. Ugyanis vastag pántjaival nagyobb biztonságot és jobb tartást biztosít a mellek számára. Ráadásul gondos kezek munkája által készült csipke anyaga miatt egy nagyon látványos darabról van szó.

Bonatti fehérnemű - LEONISIA J-22 - melltartó E kosaras (fekete) - ANIKA J-22 - női klasszikus alsó - 2022 őszi/téli kollekció Bonatti fehérnemű - LEONISIA J-22 - melltartó E kosaras (fekete) - ANIKA J-22 - női klasszikus alsó - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnemű - JOLLY J-22 - melltartó D kosaras (fekete) - VELLA J-22 - női klasszikus alsó (fekete) - 2022 őszi/téli kollekció Bonatti fehérnemű - JOLLY J-22 - melltartó D kosaras (fekete) - VELLA J-22 - női klasszikus alsó (fekete) - 2022 őszi/téli kollekció

Hogy ne csak a feketékről és ne csak a melltartóról legyen szó! A ZARINA P-20 melltartónak – amellett, hogy kényelmes – még a színe is szép. Narancssárga színe miatt akár felvehetjük Halloweenkor is, hogy az eseményre hangolódva a melltartónk is passzoljon a jelmezünk vagy egyszerű hétköznapi ruhánk alatt. De a merészek akár társíthatják egy RADA J-22 – női hosszú ujjú toppal is a halloweeni partin.

Bonatti női melltartó ZARINA P-20 Bonatti női melltartó ZARINA P-20Bonatti fehérnemű - RADA J-22 01 -női hosszúujjú top - 2022 őszi/téli kollekció Bonatti fehérnemű - RADA J-22 01 -női hosszúujjú top - 2022 őszi/téli kollekció

Ez a bemutató csak egy apró részlet a fekete kínálatból!

Érdemes lehet ellátogatni a weboldalra, vagy márkaüzleteinkbe, hiszen a most említett fekete melltartók között is van olyan, amelyiket most kedvezményesen lehet megvásárolni. Ha pedig inkább az újdonságok érdekelnek valakit, akkor a 2022-es őszi/téli női fehérnemű-kollekciónk darabjait érdemes megnézni, ahol rengeteg fekete melltartó várja új tulajdonosát. 

Facebook videók

Oszd meg ezt a bejegyzést!