Bonatti nyár – A legjobb bikini párosítások 2020-ra

Bonatti nyár – A legjobb bikini párosítások 2020-ra

Bonatti nyár – A legjobb bikini párosítások 2020-ra

Felkészültél a nyár legjobb ötleteire, ha a legjobb bikini párosításokról van szó? Olvass tovább, és találd meg magadnak a megfelelő darabokat!

Legyen az akár színes, vagy egy klasszikus egyszínű darab, csipkés vagy fodros, magas derekú vagy tanga, félvállas vagy akár pánt nélküli bikini, kombinálhatjuk őket kedvünk és ízlésünk, kényelmünk és egyéb szempontjaink szerint.

A Bonattinál lehetőség van arra, hogy – a fehérneműkhöz hasonlóan – a legújabb divat szerint készült bikinifelsőket és -alsókat nem csak egyben, hanem külön-külön is megvásárolhassuk. Így az egyes termékeket bátran párosíthatod úgy, ahogyan neked a legjobban tetszik. Használd a kreativitásod és készülj a strandszezonra!

Mutassuk meg adottságainkat!

Ha ki szeretnénk emelni igazán szép dekoltázsunkat és felső domborulatainkat, kombináljunk akár egy push-up, kemény kosaras, mély betekintést biztosító plusz anyaggal díszített bikinifelsőt (például 20/39) egy fekete színű magas derekú alsóval (például 20/31).

Bonatti - 2020 - strandkollekció női bikini felső rész - kemény kosaras - 31Bonatti - 2020 - strandkollekció női bikini felső rész - kemény kosaras - 39Bonatti - 2020 - strandkollekció női bikini felső rész - kemény kosaras - 31

De lehetünk még ennél is kihívóbbak! Plusz növelhetjük az önbizalmunkat egy puha kosaras, fodrokkal csinosított, élénk színű felsővel (például 20/5) és egy hozzá passzoló izgalmas oldalt megkötős brazil alsóval.

 Bonatti 2020 strandkollekció fürdőruha felső Bikinifelső 20/5
Megmutathatjuk a januártól elkezdett kemény edzések eredményeit is egy keveset takaró, oldalt megkötős, egyszínű alsóval (például 20/8) és egy hozzá passzoló könnyű kosaras, elől kereszt mintával ékesített fekete felsővel (például 20/21).

Bonatti - 2020 - strandkollekció női bikinialsó 20/ 8      Bonatti 2020 strandkollekció fürdőruha felső Bikinifelső 20/21

Minták minden mennyiségben

A matróz mintás egy- és kétrészes bikinik azok, amikkel minden nyáron találkozhatunk. Ha te is vágysz valami hasonlóra, a Bonatti webshopjában vagy márkaboltjaiban ilyet is találhatsz. Ha egyszerűen csak egy kényelmes, de annál csinosabb darabot szeretnél, akkor remek lehetőség egy könnyű kosaras, látszólag sportmelltartóra hasonlító bikini felső, sötétkék-fehér csíkozással (például 20/24). Amihez válasszunk egy egyszínű sötétkék alsót (például 20/46).

                                                     Bonatti 2020 strandkollekció fürdőruha felső Bikinifelső 20/24      Bonatti - 2020 - strandkollekció női bikini alsó rész - 47

Maradhatunk a fekete-fehér csíkozásnál is. (példa 20/24) De, ha már unalmasnak találjuk, akkor beszerezhetünk egy olyan bikini alsót, amin a csíkozáson kívül még élénk színű virágok is vannak. Legyen az akár brazil fazonú oldalt megkötős (például 20/32), vagy egy klasszikus fazonú (20/25). Ezekhez tökéletesen passzolni fognak a fekete, sötétkék vagy zöldesszürke bikini (20/8) felsők az online repertoárból.

Bonatti - 2020 - strandkollekció női bikini alsó rész - 32Bonatti - 2020 - strandkollekció női bikini felső rész - puha kosár - 8Bonatti - 2020 - strandkollekció női bikinialsó 20/25

A párducmintáról sem szabad megfeledkeznünk, természetesen ilyen bikini is van a Bonattinál. A 20/26 bikini alsó fekete minta zöldeskék alapon, tökéletesen passzol a puha kosaras, mély dekoltázst villantó, a vállán fodrokkal díszített zöldesszürke bikinifelsőhöz 20/8.

Bonatti - 2020 - strandkollekció női bikinialsó 20/26      Bonatti 2020 strandkollekció fürdőruha felső Bikinifelső 20/8

Elegáns mégis kényelmes

Az elegancia egyáltalán nem zárja ki a kényelmet! Főleg nem a Bonattinál, ahol a kényelem egyik ismérve, hogy a fehérnemű olyan, mintha rajtad sem lenne. Így az otthoni medencés délutánok, vagy egy medencés kerti parti, amire hivatalosak vagyunk lehetőséget ad olyan fürdőruha választására, amiben mutatósak vagyunk és még kényelmesen is érezzük magunkat. A vörös szín alapból figyelemfelkeltő, főleg ha mi nők a legszebb idomainkat emeljük ki vele. A legjobb bikini ajánlatunk ilyen alkalmakra ez a kemény kosaras, formás darab (például 20/41) mellé pedig egy fekete alapon, fehér díszítéses, oldalt megkötős brazil fazonú bikini alsó (például 20/38).

                                                       Bonatti - 2020 - strandkollekció női bikini felső rész - kemény kosaras - 41Bonatti - 2020 - strandkollekció női bikini felső rész - kemény kosaras - 38

Ne félj megmutatni a kreativitásod és a fantáziád! Látogass el Facebook oldalunkra még több ötletért! Párosíts bikiniket kedvedre, és élvezd a nyarat a Bonatti termékeivel, mert a legjobb bikini a Bonatti bikini!

 

Share this post