A strandruha a napsugarak ellen is véd

A strandruha a napsugarak ellen is véd

A strandruha a napsugarak ellen is véd

A nyár általában a napozásról, a lubickolásról, tehát a fürdőruhákról szól.

De ma már mindenki tudja, hogy a napsugarakkal is vigyázni kell, illetve nem lehet az egész napot a vízben tölteni! Így a strandruha önmagában is nagyon fontos kellék az idei strandkollekcióban is. Ápol, eltakar, öltöztet és óvja a bőrt, vigyáz az egészségünkre.

A strandruha fontos szerepet kap a nyaralás során. Ezek a lenge, vékony, csipkével kiegészített vagy áttetsző, esetleg horgolt ruhák divatos nyári kiegészítők. Kényelmes viseletet jelentenek, nem melegítenek, viszont ápolnak és eltakarnak, emellett nagyon kis helyen is elférnek és könnyen tisztíthatóak. Éppen ezért nem is elég belőlük egy darab!

Bonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 237Bonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 244Bonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 233

Általában tunikaszerű lenge szabásúak és sokszor önmagukban, még akár nyári ruhaként is megállják a helyüket. Hasznosak a nagy melegben és a hűvös estéken is. Az igazán jó strandruha nem csak azoknak elengedhetetlen kiegészítő, akik nem szeretnek csak fürdőruhában sétálgatni. Ezeket a ruhadarabokat felvehetjük a frissítőre való a sorban állás idejére, de akár egy gyors városnézésre is, például egy sorttal kiegészítve.

Bonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 230Bonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 247Bonatti 2020 strandkollekció -női strandruha - 240

Annak, aki valami izgalmasra, de nem ruhára vágyik strandnadrágot is tudunk ajánlani, ami az idei Bonatti nyári fürdőruha-kollekció egy igazán különleges darabja. Hosszú, félhosszú vagy rövid strandruha? Sietni kell, mert nem csak a nyárnak van mindjárt vége, hanem a készletek is gyorsan fogynak!

További hírekért, aktualitásokért és ötletekért látogasson el Facebook oldalunkra és keressen minket Instagramon is!

Oszd meg ezt a bejegyzést!