#Maradjotthon, de rendeld házhoz a Bonatti kényelmet!

#Maradjotthon, de rendeld házhoz a Bonatti kényelmet!

#Maradjotthon, de rendeld házhoz a Bonatti kényelmet!

A mostani #maradjotthon koronavírus-járvány miatti helyzetet sokféleképpen lehet megélni.

Még azzal a tudattal is nehéz lehet az örökmozgó embereknek otthon maradni, hogy a közösség, a barátaink, a rokonaink és embertársaink érdekében ez a felelő magatartás. Mi azt javasoljuk, hogy ebben a kényszerű helyzetben is keressük, lássuk meg a legjobbat. Végre eljött az idő egy régen vágyott könyv elolvasására, egy kis mókuskerékből való kiszabadulásra, esetleg többet lehetünk együtt a szűk családunkkal és, ha szerencsénk van még egy kis lustálkodás is belefér.

Azt már egy korábbi blogbejegyzésben is kifejtettük, hogy azért, mert otthonmaradunk és nem mozdulunk ki a lakásból még nem kell slamposnak, elhanyagoltnak lennünk! De a mostani helyzetben az a legjobb hír, hogy a Bonatti kényelem házhoz megy. Tehát #maradjotthon!

Ráadásul az első 50 vásárlónk mosózsákot és a mostani helyzetben hiánycikk szájmaszkot kap ajándékba a megrendelése mellé. (Egyelőre csak 50, mert nehéz a beszerzése.)

 

Mivel a Bonatti egy nagy és családias közösség mindenkinek szeretnénk megköszönni, hogy az üzleteink bezárásakor, feladva a velünk való találkozás és a személyes vásárlás varázsát, zokszó nélkül sokan tértetek át a webshopos vásárlás lehetőségére a 2020-as tavaszi fehérnemű-kollekció beszerzése érdekében.

De nem csak nektek jár most köszönet, hanem azoknak is, akik az egészségügyben dolgoznak. Ezért arra gondoltunk, hogy mától minden webshopon történő vásárlás 10%-át jótékony célra fordítjuk. Az így összegyűlt adományforintokat a Ti Facebook javaslataitokat figyelembe véve fogjuk átadni valamely kórháznak, intézménynek vagy szervezetnek.

Természetesen e-mailben és telefonon továbbra is kérhettek tanácsot, kérdezhettek bátran tőlünk és érdeklődhettek a termékekről, igyekszünk gyorsan és a tőlünk megszokott profizmussal mindenre válaszolni.

Mi javaslunk az otthoni Bonatti kényelemhez?

Egy jó meleg papucs az olykor visszatérő zord időjárást is feledtetni tudja melegségével a LEA P-20 női papucs pedig egy valódi sötétkék, puha radiátor. Pizsamáink között sok olyan található, ami már önmagában is vidám hangulatot teremt és kifejezi a bennünk lévő határozott amazont, vagy a gyengéd nőt, vagy éppen a fel-felbukkanó gyermeki énünket. Köntöseink otthon is öltöztetnek és az egészen melegtől a vékony gyorsan felkapok magamra valamit választásig minden igényt kiszolgálnak. Húsznál is többfélét kínálunk a webshopban. A színeik, a mintáik, a hosszuk, az anyaguk vagy akár a fazonjuk is igazán izgalmas.

 

Ha valaki olyan szerencsés, hogy kertészkedhet vagy kihasználja a szép időt és tesz egy rövid egészségügyi sétát, az a réteges öltözködésről se feledkezzen el és vegyen trikót vagy egy kicsivel melegebb pamut női alsót!

Az otthoni Bonatti kényelem nemcsak a hölgyek előjoga! A fiúk és férfiak is számíthatnak ránk mind a papucs, mind a köntös, mind a pizsama tekintetében. Sőt a vidámság a férfi termékek között is megtalálható, így egészen biztos, hogy nem lesz unalmas egyetlen #maradjotthon nap sem.

Oszd meg ezt a bejegyzést!