Férfi fehérnemű, mert vonzónak lenni férfiként is fontos

Férfi fehérnemű Bonatti 2018

Férfi fehérnemű, mert vonzónak lenni férfiként is fontos

A Bonatti fehérneműnél hitvallásunk, hogy minden nő képes csábító és szexi lenni, de ez ugyanúgy igaz a férfiakra.

Férfi fehérnemű Bonatti 2018 ősz/télMinden a megfelelő fehérnemű kiválasztásával kezdődik.

A férfiak esetében a vonzó megjelenés mellett az is nagyon fontos, hogy minél kényelmesebb, könnyedebb legyen az, amit viselnek. Szerencsére a Bonatti márka mindkét elvárásnak eleget tesz.

Legújabb őszi/téli férfi fehérnemű-kollekciónk darabjai, ahogy azt már a Bonattitól megszokhattuk, kiváló minőségű alapanyagokból, jórészt pamutból készült termékek, természetes szellőzést biztosítva.

Legyen szó bokszerről vagy fecskéről mindkét típusban közös, hogy tökéletesen passzolnak viselőjükre. Tartást és ezáltal a kényelem mellett magabiztosságot is adnak.

Azért érdemes a szűkebb fazonú bokszer vagy a fecske mellett letenni a voksot, mert a bő szárú alsóneművel ellentétben ezek a fenékre simulnak, nem állnak el, így kiemelik a férfi vonalakat. Az ilyen férfi fehérnemű mindenki számára biztosíthatja, hogy maximálisan vonzónak érezhesse magát. Még akkor is, ha van rajta egy kis felesleg.

Ez a férfi fehérnemű – mind a bokszer, mind a fecske – azért is remek, valamint praktikus választás, mert a sportolás során is ezek bizonyulnak a legideálisabb alsóneműnek. Rugalmas anyaguknak köszönhetően kifogástalanul igazodnak a testhez, mégsem szorítanak sehol, így valamennyi sport esetében jó választás. Az őszi/téli kollekció darabjai között – az egyszínű alsóneműktől kezdve az olykor játékos, de vagány mintákon át – mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

Talán kevés idillikusabb kép van a férfiak fejében annál, amikor a kedvesük csipkés vagy selyem hálóingben bújik be melléjük az ágyba egy hideg, téli estén. Azonban a nők fejében is él egy elképzelés arról, milyen a vonzó férfi éjszakai viselete. Ezért is fontos, mit viselnek a hétköznapokon, vagy akár az ágyban.

A férfiak is lehetnek vonzóak egy jól eltalált fehérneművel.

Nem mellesleg, az alvás is jobban esik kényelmes, éjszakai öltözettel. Új férfi pizsamakollekciónk azoknak a férfiaknak készült, akiknek a kényelem mellett fontos az igényes megjelenés is. Kedvcsinálónak pár darab az idei őszi/téli kollekciónkból:

férfi pizsama szürke-bordó csíkos előlről - Bonatti 2018 őszi téli kollekció

Otthonra vagy az utazás során a férfiaknak is fontos, hogy megtalálják a tökéletes köntöst és papucsot. Mi éppen ezért a legjobb férfi fehérneműt biztosítjuk vásárlóinknak.

PATRIZIO férfi papucs sötétszürke - Bonatti 2018 őszi téli kollekció

Végül, de nem utolsó sorban az őszi-téli kollekcióból sem maradhattak ki a férfi pólók, amelyek nem csak otthoni viseletnek tudhatók be, hanem edzésre, sportolásra is alkalmasak, ami pedig az őszi-téli időszakban sem szükségtelen beruházás. Felsőink M-es mérettől XXL-es méretig kaphatóak.

 

Oszd meg ezt a bejegyzést!