A férfiak alsónadrág-vásárlási problémái

férfiak alsónadrág vásárlási problémái - Bonatti Fehérnemű

A férfiak alsónadrág-vásárlási problémái

Vannak férfiak, akik nem szeretnek plázákba, ruhaboltokba járni, mivel időpocsékolásnak tartják, vagy csak nem szeretik a vásárlást, mert túl nagy a tömeg, illetve unják.

Néhányan a fehérnemű vásárlását még borzasztóbb helyzetnek élik meg, mint a shoppingolást. Így aztán – a városi legendák szerint – akadnak olyan férfiak is (bármennyire is hihetetlen), akik életükben még soha nem vettek saját maguknak alsóneműt. Talán tudják a pontos méretüket de, hogy milyen fazont lenne érdemes hordani, hol lenne a legjobb vásárolni, hol kaphatják meg azt, ami a legkényelmesebb lenne számukra és árkategóriában mi lenne a pénztárcájukhoz illő, arról már fogalmuk sincs.

Azt biztosan tudjuk a Bonatti fehérnemű márkaboltok tapasztalatai alapján, hogy a férfiak többsége céltudatos és tudja, mire vágyik. De fehérnemű vásárlás közben néha sokan el tudnak bizonytalanodni. Főleg, ha első vásárlásról van szó. Ilyenek a fiatalok, akik számára most gyorsan leszögezzük, alsónadrág vásárlása esetén semmi komplikációról nincs szó, nem kell semmi miatt izgulni! Hiszen, amilyen tudatosak és magabiztosak a férfiak az élet többi területén, itt is azok lehetnének könnyedén, ha nem komplikálnák agyon ezt az egész egyedül vásárlás dolgot.

Amikor egy férfi először vásárol egyedül saját magának alsóneműt, érdemes tisztában lenni az eddigi alsónadrág méretével. Ebben a helyzetben az is segít, hogy már meglévő alsónadrágok mérete mennyire volt kényelmes, mert így könnyebb eldönteni, hogy nagyobbat vagy kisebbet kell-e venni. Természetesen nem dől össze a világ, ha elsőnek nem a legmegfelelőbb méretet választja valaki. De ez a Bonatti márkaboltokban az eladók segítségével nem fordulhat elő :) .

A férfiak alsónadrág vásárlási problémái közé tartozik még, hogy nem ismerik a fehérnemű-fajtákat, -fazonokat.

Első vásárlás előtt sokat segít, ha a férfi alsónadrág-fajtákkal előre megismerkedik valaki például egy webshopban. Utána kell járni, hogy legyen elképzelésünk vásárláskor, milyen fazonok vannak, melyek szimpatikusak (pl.: rövid-szárú alsónadrág, hosszú-szárú alsónadrág, fecske, gombos, bővebb fajtájú, stb.). Ebben is segít a webshopokban való nézelődés. De a Bonatti fehérnemű-márkaboltokban nem kell semmitől tartani! Az üzletekben általában maximális hozzáértéssel, kedvességgel tudnak segíteni eladóink, így sokszor még alsónadrág méreteiket sem kell közölni, mert a mi kollégáink például egyetlen pillantással felmérhetik a helyzetet.

A Bonatti fehérnemű weboldalának blogjai között is érdemes szemezgetni, mert ott is több tanácsot adtunk már. Ezeknek a blogoknak a segítségével könnyen megoldhatók a férfiak alsónadrág vásárlási problémái. Például, azoknak a férfiaknak, akik többet viselnek szűk nadrágot, nem ajánljuk a bő alsóneműket, mivel felgyűrődhetnek és emiatt kényelmetlenek lehetnek. Fontos az is, hogy milyen anyagú alsónadrágot választunk, ha légáteresztő gyorsan száradó anyagú boxert választunk, kevésbé áll fenn az irritáció veszélye. Sportoláshoz viszont egy strapabíróbb, nyúlékony anyagú boxer lehet a legjobb választás.

Ha az első vásárláskor még nincs meg a kedvenc márka vagy a márkabolt, ahol szívesen vásárolnának, keressenek rá a neten. nézzék meg mások véleményét vagy kérjék ki férfi barátaik tanácsát, vagy, ha nem ciki és bíznak benne, kérdezzék meg azt az embert, aki eddig vette számukra a fehérneműt.

Azért is javasoljuk első vásárláshoz a márkaboltokat, mert ott biztosan jó méretet fognak adni, ha valaki az eladó segítségét kéri.

Így elkerülhető az a veszély is, hogy ha a webshopban vásárolt méret nem jó, azt a törvényi szabályozások (45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29§-a) miatt nem lehet visszavinni, visszaküldeni néhány nap múlva. A törvényi szabályozás ugyanis kimondja, hogy a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállást fehérneműk esetében, higiéniai okokból.

Reméljük, a leírt gondolatokkal kicsit könnyíthettünk az alsónadrág vásárláshoz kapcsolódó félelmeken! Még egyszer leszögeznénk, hogy a Bonatti fehérnemű-márkaboltokban mindenki nagy szakértelemmel bír és segítőkész, így bátran lehet kérdezni és eladóink biztosan segíteni is fognak. Emellett, bizonyos kikötésekkel és a higiéniai szabályok betartása mellett, a Bonatti márkaüzletekben fel lehet próbálni az alsóneműket. Így még inkább megkönnyítjük azoknak a férfiaknak a vásárlását, akik bizonytalanok.

Share this post