Türkiz fehérneműk – a zöld színek rajongóinak kötelező

Türkiz fehérneműk a Bonattinál – a zöld színek rajongóinak kötelező

Türkiz fehérneműk – a zöld színek rajongóinak kötelező

Unod már a fekete, fehér vagy testszínű fehérneműket? De imádod a zöld árnyalatokat? Akkor számodra a következőkben bemutatott 2021 Bonatti őszi fehérnemű-kollekcióban szereplő türkiz fehérneműk remek választások lehetnek.

A mentazöld színű termékek már a 2021-es tavaszi női kollekciónknak is meghatározó fehérneműi voltak. De a zöld árnyalatok kedvelőinek most ősszel sem kell lemondaniuk a Bonatti fehérneműk nyújtotta kényelemről! A zöld árnyalatok szerelmeseinek élmény lesz felfedezni az őszi kollekció türkiz fehérneműit! A mostani türkiz fehérneműk megjelennek a melltartók, női alsók, köntösök, pizsamák, hálóingek és papucsok formájában is.

A bugyik tekintetében találhatunk normál típusút, melyet csipkével szegélyeztünk, és hátulját szexi átlátszó anyagból készítettük. Ha számodra ez kicsit túl bevállalós, választhatsz vékony csipkével szegélyezett, fehér mintás bugyit is, melyet elől masnival díszítettünk. A bugyit párosíthatod elől kapcsos merevítős melltartóval, mely nem csak emiatt különleges, hanem a hátpántnak köszönhetően nagyon kényelmes is. A kisebb mellűeknek figyelmébe ajánljuk a merevítő nélküli melltartót is.

Az őszi kollekcióban természetesen hosszú pizsamát is találhattok. Ez a modern, csuklyás pizsama igazán alkalmas arra, hogy az ágyban teljesen begubózzunk, és álmunkat ne zavarja meg a hideg környezet. Fázós lábúak örülhetnek egy meleg, szőrös papucsnak, mely a pizsamával tökéletes összképet alakot, de persze önmagában is megvásárolható.

            

Egy fárasztó nap után nincs is jobb, mint egy meleg fürdőt venni és relaxálni. Azért, hogy a kádból való kiszállás se törje le kedvedet, köntöst is készítettünk ebben a csodás türkiz árnyalatban.

                  

Gyarapítsd ruhatáradat ezekkel a nem megszokott színű fehérneműkkel, vagy készülj fel az őszre, és szerezd be a melegebb türkiz termékeinket!

Share this post