A házasság hete – Hogyan befolyásolhatja a fehérneműválasztás a házasságot?

A házasság hete – Hogyan befolyásolhatja a fehérneműválasztás a házasságot?

A házasság hete – Hogyan befolyásolhatja a fehérneműválasztás a házasságot?

A házasság hete remek lehetőséget teremt arra, hogy egy kicsit jobban elmélyedjünk a házas élet rejtelmeiben.

Hosszú és rögös út vezet a házasságig, de a házasság hete a boldogságra emlékeztet. Van, akinek hosszas keresgélés és rengeteg elpazarolt könnycsepp után végre sikerül valakire rátalálni, aki egy hétköznapi idegenből idővel létezésünk fő forrásává válik. Másoknak elég egy pillantás egy életre szóló szerelemhez. Ilyen érzés lehet megtalálni az igazit. Általában amíg az embereknek senkije sincs és nem is keresgélik az igazit, nem törődnek tudatosan a fehérneműjükkel, tisztelet a kivételeknek. Pedig már egész fiatalon érdemes lenne tudatosnak lenni, mert ez a figyelmetlenség a későbbiekben akár nagy hiba is lehet. Például, sosem tudhatjuk, mikor botlunk bele a nagy Ő-be, és melyik lesz az a pillanat, amikor fontossá válik, mi van a ruhánk alatt?

Egy szexi fehérnemű viselése kimondottan javítja a közérzetet, és akár másodperceken belül forró hangulatot eredményez a hálószobában. Persze amellett, hogy kívánatosabbá tesz az ágyban, hozzájárul és javítja az általános megjelenést is. Fontos, hogy elegendő időt szánjunk a megfelelő fehérnemű kiválasztására, hiszen egy rosszul kiválasztott, szűk és kényelmetlen ruhadarab akár az egész napunkra rányomhatja a bélyegét.

Ha mindez nem lenne elegendő, akkor jó az is, ha csak úgy gondol valaki a fehérneműre, mint egy ajándékra.

Ne féljünk fehérneműt ajándékozni a párunknak! Egy selymes tapintású szatén hálóing, vagy egy csipkés body remek ajándék lehet a hölgyeknek, de a férfiak is biztosan örülnek egy kényelmes alsónadrágnak, trikónak, köntösnek. Ha fehérneműt választunk, nem szabad arra gondolnunk, hogy mindez talán csak a látszat kedvéért van, ugyanis minden Nő megérdemli, hogy megmutathassa a benne szunnyadó Vénuszt. Nincs is vadítóbb, mint egy nő, aki tisztában van az értékével!

Most azokhoz a férfiakhoz szólnék, akiknek gondot okoz a fehérnemű vásárlás: Nincs mitől félnetek! A test a lélek temploma, ezért is kifejezetten fontos, hogy olyan fehérneműt válasszunk, amiben a testünk és a lelkünk is egyaránt nyugalmat érez. Nincs mit takargatni! A klasszikus fecske alsónadrág ideális választás lehet azok számára, akik tisztában vannak erényeikkel. Alacsonyabb növésű férfiaknál a fecske alsónadrág optikailag meghosszabbítja a lábakat, mindemellett kiemeli a férfiasságot is, önbizalmat sugároz. 

A házasság hete mindenki számára jó alkalom, hogy néhány pontban felidézze, valójában miért lehet jó ötlet egy szexi fehérnemű alkalmazása a hálószobában

A házasság hete mindenki számára jó alkalom, hogy néhány pontban felidézze, valójában miért lehet jó ötlet egy szexi fehérnemű alkalmazása a hálószobában:

1.      Feléleszti a tüzet

Nem szeretnéd, hogy kialudjon a tűz – sőt, azt akarod, hogy lángoljon? Ha időnként kipróbálsz valamilyen új fehérneműtípust vagy fazont, akkor hihetetlenül szexisnek és nőiesnek/férfiasnak fogod érezni magad. Nők számára könnyű a helyzet, mert az olyan fehérneműk, mint például a body-k, a fűzők, a csipkés hipster bugyik és harisnyakötők, kellemes meglepetést okozhatnak a partnernek. De a férfiak is választhatnak új fazonokat alsónadrág terén.

Bonatti fehérnemű - SHARON NG-22 -női harisnyatartó

2.      Megtöri a jeget a friss házasoknál

Az intim együttlét fontos. Egy házasságban pedig még annál is fontosabb. Friss házasoknál, ahol a felek még nem csiszolódtak össze olyan jól, mentőövként szolgálhat egy dögös fehérnemű. Ilyen esetben különösen fontos, hogy odafigyeléssel válasszunk. Egy csábító push-up melltartó és egy krémszínű csipkés bugyi segíthet megtörni a jeget közötted és a partnered közt. Egy humoros felirattal vagy mintával ellátott alsónadrág szintén képes lehet a feszült hangulat oldására.

3.      Az első benyomás

Egy pikáns fehérneműszett határozottan hozzájárulhat egy kapcsolat jó kezdetéhez, hiszen rengeteget számít az első benyomás. Egy csipkés T-string tangában és egy szexi push-up melltartóban garantált a jó hangulat, mindemellett tökéletes lehetőség arra, hogy megmutasd a legszebb vonásaidat.

4.      Önbizalomlöket

Egy csábító fehérnemű nem csak a forró hangulat megteremtésében segít. A fehérnemű, amiben úgy érezzük, megtaláltuk önmagunkat, rengeteg önbizalmat ad, amitől az ágyban is jobban érezhetjük majd magunkat. Ha egy kihívó, sokat mutató fehérneműre esik a választás biztos, hogy, eszedbe fog jutni, hogy még mindig ugyanaz az a buja és érzéki nő vagy, akit a férjed megismert. Válassz kedvenc színeid közül! Ne félj új dolgokat kipróbálni, hiszen nincs is bámulatosabb, mint egy nő, aki magabiztosnak érzi magát a bőrében!

Ne féljünk fehérneműt ajándékozni a párunknak, a házasság hete jó alkalom! Széles fehérnemű kínálatunk a rendelkezésére áll bárkinek. Lepd meg szíved választottját egy szexi és kényelmes darabbal, például egy body-val, de a férfiak is biztosan örülnének egy pihe-puha anyagból készült, testhezálló alsónadrágnak is!

Share this post