Vicces fehérneműk – Legyenek vidámak a hétköznapok a Bonattival!

Vicces fehérneműk - Legyenek vidámak a hétköznapok a Bonattival!

Vicces fehérneműk – Legyenek vidámak a hétköznapok a Bonattival!

Ahhoz, hogy mosolyt vigyünk a hétköznapokba sokszor egészen kis dolgok is elegendőek. Akár egy fehérnemű is segíthet.

Nem, nem beszélünk félre! A Bonatti fehérneműknek van egy olyan szuper tulajdonsága, hogy képes ek nevetést vinni a szürke hétköznapokba és mosolyt csalni a fásult vagy szomorú arcokra. Ha valaki nem hinné el, amit mondunk, annak mindenképpen muszáj eljönnie hozzánk a Budán vagy a Dunakeszi Auchan korzón található Bonatti márkaboltunkba. Ahol bebizonyítjuk, hogy igazunk van és bizony léteznek vicces fehérneműk.

Mert nem csak szexi és csábító lehet egy Bonatti fehérnemű, hanem kedves, cuki és igazán vicces, humoros is. Olyan, ami a kényelem és a mintha rajtunk sem lenne érzés mellett igazán feldobja a reggelt, vagy akár az éjszakát. Mostani blogbejegyzésünkben csak néhány példát mutatunk be, azért hogy mindenki lássa valóban érdemes megnézni a többi “mosolygós fehérneműt” is a márkaboltjainkban.

Vannak női alsók és atléták:

BECKY J-19 - Bonatti női alsó - 2019INDY J-19 - Bonatti női atléta trikó - 2019INDY J-19 - női atléta trikó - 2019AZZURRA J-19 - Bonatti női alsó - 2019

Vannak papucsok, házicsizmák és melltartók is.

TAMARIS J-19 - Bonatti női kiscsizma - 2019ELEONORA J-19 - Bonatti női melltartó - 2019FEDORA J-19 - Bonatti női kiscsizma - 2019

De néha a legviccesebbek a pizsamáink és a hálóingek. Ebben a termékcsoportban a férfiak is egészen biztosan találnak olyat maguknak, ami humoros.

MEDEA J-19 - Bonatti női pizsama - 2019DAMIANA J-19 - Bonatti Női hálóing - 2019 - vicces fehérneműkAURELIA J-19 - Bonatti női pizsama - 2019 - vicces fehérneműk

Ráadásul a vicces fehérneműk is jól párosíthatóak, akár más hasonló színű termékkel, akár azonos mintájú másik fehérneművel. Már maga a vásárlás is vidám folyamat, ha szabadon megtehetjük, hogy egy kis mosolyt csempészünk a hétköznapjainkba. Néha lehetünk, levetkőzve a felelősségteljes felnőtt létet, hebrencs fruskák. A Bonatti vicces fehérneműk ebben is segítenek.

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.


You've just added this product to the cart:

All search results
VÁSÁRLÁSI KUPON

VÁSÁRLÁSI KUPON

1000 Ft azonnali kedvezmény minimum 8000 Ft feletti vásárlás esetén. Add meg az adataidat, hogy megküldhessük neked a kuponkódodat! A kupon a webshopban történő vásárlásnál érvényes egyszeri alkalommal nem akciós termékekre.

Sikeresen fogadtuk érdeklődését.