Bonatti 2022-es tavaszi fehérnemű-kollekció

Bonatti 2022-es tavaszi fehérnemű-kollekció

Bonatti 2022-es tavaszi fehérnemű-kollekció

Itt a tavasz, nyílnak a virágok, melyek színeit hivatalosan is, a Bonatti 2022-es tavaszi fehérnemű-kollekció szállítja!

Hamarosan jön, jön, érkezik! Megvillantotta sugarait a tavaszi napsugár és vele együtt a virágok is életre keltek. Ez a csoda, amely színekkel tölti fel az életünket és a Bonatti 2022-es tavaszi fehérnemű-kollekció melltartói, női és férfi alsói és további fehérneműi között is visszaköszön. Így, az idei tavaszon, mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy a mindennapokban és a hálószobában is felpezsdítse a hangulatot. Érdemes meglesni, milyen termékek közül választhatunk a közeljövőben.

Virágok ihlette fehérneműk

Végre lazulnak a COVID szabályok, mi pedig közelebb hozzuk a természetet a Bonatti 2022-es tavaszi fehérnemű-kollekció segítségével. A kínálatban olyan fehérneműket is találhatunk melyeket, a hamarosan nyíló virágok ihlettek. Kitudna ellen állni ilyen fehérneműknek?

Bonatti 2022-es tavaszi fehérnemű-kollekció - merevítő nélküli melltartó virágok sorozatBonatti 2022-es tavaszi fehérnemű-kollekció - melltartó virágok sorozatBonatti 2022-es tavaszi fehérnemű-kollekció - csipkés év színe virágokBonatti 2022-es tavaszi fehérnemű-kollekció - fehér alapon virágokBonatti 2022-es tavaszi fehérnemű-kollekció - narancssárga női alsó

Az év színe is helyet kap a kollekció kínálatában

A 2022-es év színe most először nem, már egy létező színárnyalat lett, hanem egy vadonatújat alkottak. Nem csoda, hogy az idei kollekcióban is ott a helye a Very Perinek, ami a lila legforróbb, legvadítóbb árnyalata. Az új szín reflektál az életünkben zajló fejlődésekre és változásokra, amit a Bonatti 2022-es tavaszi fehérnemű-kollekció kínálatában akár csipkés felülettel is hazavihetünk.

Very Peri színű Bonatti fehérneműVery Peri színű Bonatti fehérneműszettVery Peri színű Bonatti hálóingVery Peri színű Bonatti hálóing és köntös

A Bonatti idén tavasszal is kedvez a világosabb, lágy és pasztell színek kedvelőinek

A tavaszi kollekció szinte mindegyik női fehérneműjén megjelennek a tavaszi virágok, amiknek viselésével garantáltan csinosak és tündérszépek lehetünk. Csukja be a szemét! Képzelje maga elé a legszebb tavaszi virágos kertet! Válassza ki a virágok közül a kedvenc színét! A Bonatti 2022-es tavaszi fehérnemű-kollekciójában valószínűleg meg fogja találni azt!

Rózsaszín-fehér szett Bonatti fehérneműRózsaszín melltartó Bonatti fehérneműÉlénk színek Bonatti fehérneműVirágos kert Bonatti

Ha szeretné személyesen is megtapasztalni fehérneműink puhaságát, látogasson el bátran az egyik Bonatti márkaboltunkba (Budán a Széphalom Bevásárlóközpontba, Dunakeszin vagy Budaörsön az Auchan Korzón található üzletek egyikébe)!

Share this post