Csinosan otthon is fehérneműben

Csinosan otthon is fehérneműben

Csinosan otthon is fehérneműben

Azért, mert otthonmaradunk és nem mozdulunk ki a lakásból még nem kell slamposnak, elhanyagoltnak lennünk!

Csinosan otthon is fehérneműbenA karácsonyi ajándékokat már lassan mindenki megvette. Most jön a takarítás és az otthon csinosítása, a karácsony utáni napokban pedig a bekuckózás. Az otthoni viselet lényege természetesen a kényelem és az, hogy minél jobban érezzük magunkat az adott ruhadarabokban. Kiemelten fontos, hogy ne feszengjünk bennük, ne szorítsanak. Még akkor sem, ha az egész napot heverészve vagy házimunkával töltjük! Legyen szó papucsról, házi csizmáról, köntösről, fehérneműről, pizsamáról vagy akár szabadidő ruháról.

Azonban az, hogy otthon vagyunk és szeretnénk valami kényelmeset felvenni nem zárja ki azt, hogy mindeközben csinosak, nőiesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. Sőt, ha odafigyelünk, mit viselünk alváskor, vagy arra mi van rajtunk egy hétvégi, lustálkodós délelőttön csak sokkal jobb lesz a közérzetünk.

Karácsony közeledtével pedig egyenesen bűn nem törődni azzal mi van rajtunk alvás közben vagy otthon. Hiszen ilyenkor számtalan bájos és kedves kiegészítő, hálóing, pizsama és köntös közül válogathatunk, melyek mind segítenek az ünnepre hangolódni. Azzal, hogy mosolyt csalnak az arcunkra még jobb kedvünk lehet.

Összegyűjtöttünk néhány terméket a Bonatti legújabb, ünnepi kollekciójából, melyeket fiatalabbak és idősebbek egyaránt hordhatnak.

Kezdjük az alapoknál, a bugyival! A hét legtöbb napján csipkés, szuper szexi darabokat viselünk, de ha mélyen magunkba nézünk, azért felmerülhet a kérdés van-e kényelmesebb egy csinos standard pamutbugyinál? Amikor nem kell kiemelt figyelmet fordítani a fazonra, a színre, a formára, akkor elengedhetjük magunkat egy kicsit és otthon a viccesebb darabokat is minden különösebb feszélyezettség nélkül viselhetjük, hiszen nem feszülős farmerban, szoknyában serénykedünk a lakásunkban. Viszont ez az egyszerű, de nagyszerű kis darab szintén lehet vidám, kedves mintájú, ami már akkor meg fog minket mosolyogtatni, amikor még csak a szekrényből húzzuk elő, hogy felvegyük.

Mindenkinek szüksége van azokra, az úgymond „sima”, de nagyon kényelmes alapdarabokra, amikben egész nap házitündérkedhet otthon. Ilyen például a Florentina női trikó is, ami puha, bárkinek jól áll és karácsonyi mintájával igazán kedves, praktikus darab.

 CAROL női csizmácska kék - Bonatti 2018 őszi téli kollekció ADELISA női papucs fehér-ezüst - Bonatti 2018 őszi téli kollekció

Sokan már kisgyermekkorban nem szeretnek papucsot felvenni. Nem érzékelik úgy a hideget, nem gondolnak bele miért is lenne jó hordani egy csinos papucsot, nyűg számukra az egész papucskérdés. Ám az évek múlásával ez az érzés átalakul. Egyre hasznosabbnak és nélkülözhetetlenebbnek érezzük, nők és férfiak egyaránt, hogy legyen a lábunkon valami. Manapság egy újabb attitűdváltozásnak lehetünk tanúi, amikor a papucsokról ejtünk szót. Napjainkban már nem csak papucsokról, hanem házi csizmákról is beszélhetünk, és nem csak azért vesszük őket fel, mert fázik a lábunk, hanem mert annyira remekül néznek ki. Puhák, jól állnak a lábon, számos színben, mintában és eltérő vastagságban kaphatók, így mindenki kiválaszthatja azt a darabot, ami hozzá a legközelebb áll. Természetesen a karácsonyi szezon remek időszak arra, hogy beszerezzünk pár stílusos darabot és ezekkel is hangolódjunk az ünnepre.

Egy Martina NG-19-ben garantáltan senki se fog fázni. Mellette pedig ebben a vörös színben szuper szexi és nőies is.

Martina csizmácska - 2018 karácsonyi kollekció

Az Aurora NG-19 papucs pedig a puhaság és a cukiság netovábbja.

Aurora női papucs 2018 karácsonyi kollekció

A szürke alapon sötét csíkokkal díszített Costanza J-17 csizmácskában szintén senki sem fog fázni. Főleg, ha bekuckózni vágyunk.

női csizma - Costanza

Kevés jobb dolog van annál, mint amikor egy hosszú és kemény nap után végre bebújhatunk az ágyunkba pihenni, kivéve, amikor mindezt a kedvenc, puha és meleg pizsamánkban tesszük, ami pluszban még nőies és vidáman aranyos is. Ilyen darabok az alábbi Bonatti pizsamák is:

 női pizsama KELLY szürke

A karácsonyi pizsamaszetthez természetesen egy meleg és stílusos köntös is dukál. Egy köntös egész évben hasznunkra válik, de a hűvös, borongós napokon, amikor kibújni a meleg ágyból kész küzdelem, különösen jól jön majd. Ehhez ajánljuk Vittoria NG-19 női köntösünket.

Természetesen a férfiaknak sem lényegtelen, hogy mit viselnek otthon. Számukra is elsődleges szempont az otthoni viselet kiválasztásánál a kényelem, de mellette nekik is adott az esély, hogy közben vonzóak, szórakoztatóak legyenek és remek kiegészítőikkel dobják fel mind saját, mind párjuk kedvét.

Ezek a színes és mintás alsónadrágok kortól és testalkattól függően jópofa, praktikus darabok.

Bonatti férfi alsó boxer karácsonyi fehérnemű Gabino

De a fecske fazon kedvelői is megtalálhatják a legszínesebb, legmókásabb darabokat nálunk. Sőt, a férfiaknak is jár, hogy ünnepi pizsamában aludhassanak télen. Ilyen például a Carter NG-19 kockás nadrágos pizsama.

Bízunk abban, hogy ünnepi összeállításunk segített bebizonyítani, hogy a kényelem és a stílusosság nem zárja ki egymást. Ha kicsit jobban odafigyelünk arra, miben töltjük el a szabadidőnket, akkor a kedvünk is jobb lehet.

Oszd meg ezt a bejegyzést!