A tökéletes pihenés alapja a Bonatti fehérnemű

A tökéletes pihenés alapja a Bonatti fehérnemű

A tökéletes pihenés alapja a Bonatti fehérnemű

Így, a mostani augusztusi hosszú hétvége első napján eláruljuk egy régi titkunkat.

A tökéletes pihenéshez a magától értetődő szabadság és szabadidő mellett biztosan kell a napsütéses időjárás és a Bonatti fehérnemű. Akár otthon vagyunk, akár nyaralunk a kényelem a fontos. Ez ahhoz is hozzájárul, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Azt már mindenki tudja, hogy a Bonattinál a kényelem egyáltalán nem zárja ki azt, hogy mindeközben csinosak, nőiesek legyünk. Ha odafigyelünk, mit viselünk alváskor, mi van rajtunk egy lustálkodós hétvégén jobb lesz a közérzetünk. Augusztus végén már nem olyan forrók az éjszakák ezért a pamut hálóingek és babydollok ismét jó szolgálatot tesznek. Biztosítják a pihentető alvást. A legtökéletesebb választás a pamut vagy lenvászon pizsama, ami jól szellőzik. A 100 százalék pamut hálóruházat sokkal jobban átengedi a levegőt és felszívja az izzadtságot, így valósul meg a tökéletes pihenés.

Az augusztusi hidegebb éjszakák során, illetve reggel már nem érdemes papucs nélkül szaladgálni, mert könnyen felfázhatunk. Még hideg kő sem kell hozzá! Amikor nem érzékeljük még úgy a hideget és nem akarjuk elfogadni, hogy lassan vége a nyárnak, akkor csak a tudat marad, milyen jó hordani egy csinos papucsot. Ha meglátod a Bonatti kínálatát, rögtön nem lesz nyűg a papucskérdés.

Női zokni SJ-167női zokni SJ-166

A reggeli hidegek morcossá tehetik a nap kezdetét. Annak érdekében, hogy ezt elkerüljük érdemes az ágy mellett tartani egy jolly joker ruhadarabot a köntöst. A divatguruk szerint a megfelelő köntös nem csak puha meleg, hanem az otthoni viselet során megteremti a luxusérzetet, amit egy ötcsillagos szállodában éreznénk. Ez akkor is így van, ha csak ráérős, relaxálós fürdőről van szó, de akkor is, ha egy reggeli kapkodós rutinfeladatról. A tökéletes köntös vagy fürdőköpeny elengedhetetlen otthon is. A választás is egyszerű, ilyenkor nyár végén még a rövidebb fazonokat érdemes elővenni. Egy magas minőségű, jó anyagokból készült Bonatti köntös évekig tökéletes állapotban marad és sokáig használható, ősszel pedig fontos ruhadarabbá válhat.

A köntösöket kiválthatjuk más ruhadarabokkal, illetve ha valaki fázósabb, választhatja a melegebb, de szintén rövid fazonokat!

ELECTRA J-20 női köntösNEVENA J-20 női otthoni ruházatBARBARA J-20 női köntös rózsaszín

A hálóingeink pedig még mindig garantáltan forróvá varázsolhatják a hűvösebb nyári éjszakákat. Mutatunk néhányat a sok közül, mert tökéletes pihenés Bonatti fehérnemű nélkül nem létezik:

Bonatti fehérnemű női hálóing 2020 tavaszi kollekció P-20 Bonatti fehérnemű női hálóing ROBERTINA P-20

Oszd meg ezt a bejegyzést!