A boxer felváltja a fecskét

A férfi fehérneműket, a boxer rövidnadrágokat és a pólók széles választékát is az igazán aktív férfiak számára tervezték.

A boxer felváltja a fecskét

Nyakunkon az ősz! Egyre korábban sötétedik és a hőmérséklet is gyorsan változik, ezért a férfiaknak sem szabad megfeledkeznie a ruhatár frissítéséről.

Nem csak a gardróbszekrényükben lévő ruhákat kell lecserélni melegebbre, hanem a fehérneműket is. A fecskét például felváltja a boxer.

A férfiak melegebb időszakokban (tavasszal és nyáron) általában előnyben részesítik a fecskét, mivel az jobb szellőzést biztosít, és nem tapad hozzájuk a hőségben sem. A hidegebb hónapokban viszont elhagyják a fecskét. Sokan azt is gondolják, hogy ősszel hanyagolni kell a nyár vidámságát magában hordozó világosabb színeket, tréfás mintákat. (Pedig ez nem így van!)

Viccesen azt mondhatnánk, hogy a 2019-es őszi-téli Bonatti férfi fehérnemű-kollekció megjelenésével, az utolsó fecskék is elrepültek.

De ez nem igaz, nálunk mindig van a kínálatban fecske! Az viszont igaz, hogy a vásárlók igényeihez igazodva, a többféle színű alsóneműket erőteljesebben kiegészítik az egyszerűbb színekkel és mintákkal ellátott boxerek. Előtérbe kerülnek a csíkos, apró mintás és az egyszínű alsóneműk.

Tapasztalataink szerint a fiatal férfiak szeretik és keresik a divatosabb, mintás viseletet az alsóneműk esetében is. Ők azt mondják, ezzel is szeretnék felkelteni a lányok érdeklődését. Nos, akkor fiúk (és lányok is) figyelem! A Bonatti fehérnemű márka figyel a fiatalok igényeire! Nálunk minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket.

A David J-19 boxer az őszi divatszíntrendek megjelenésének tökéletes példája. Fekete gumírozott pántja egy kis narancssárga csíkkal van megbolondítva, ami rendkívül jól passzol az érdekes geometria minta színéhez és a kávébarna alaphoz.

A Nazario J-19 boxer sötétkék alapon kis apró mintákkal ellátott férfi alsó, amely fehér alapon piros-kék Bonatti felirattal ellátott gumírozott derekú. Különleges szabása és dizájnja miatt érdekes.

A Pan J-19 boxer a fiatalok egyik nagy kedvence érdekes mintáival (floppy, sapka, kamera). Fekete és fehér alapszínben is megtalálható mind a márkaboltokban, mind a webshopban.

Az Arnoldo J-19 szintén sötétkék alapszínű boxer. Világoskék csíkjai. Szabása optikailag előnyösebb látványt nyújt viselőjének.

DAVID J-19 - Bonatti férfi boxer - 2019NAZARIO J-19 - Bonatti férfi boxer - 2019PAN J-19 - Bonatti férfi boxer - 2019ARNOLDO J-19 - Bonatti férfi boxer - 2019

A Bonatti fehérneműk többféle méretben (M, L, XL, XXL) találhatók meg márkaboltjainkban és a webshopunkban. Minőségi és kényelmes alapanyagból készült boxereink is azt az érzetet keltik, amit a hölgyek már megtapasztalhattak: A Bonatti fehérnemű olyan, mintha rajtunk sem lenne.

 

Oszd meg ezt a bejegyzést!