Helyes fehérnemű-tárolás lehetőségei

Minden nő hajlamos, hogy összetúrja a fehérnemű tárolására alkalmas fiókot. Vannak olyan tárolási tippek, amik segíthetnek a fehérnemű-tárolás problémáján.

Helyes fehérnemű-tárolás lehetőségei

Mikor a lakásban rendet teszünk, sokszor kihagyjuk a szekrényeinket. Főleg azokat, amik a fehérnemű tárolására szolgálnak.

 

Fehérnemű helyes tárolása.Pedig minden nő hajlamos rá, hogy reggelente összetúrja, felforgassa a fehérnemű tárolására alkalmas fiókokat, amiből aztán egy átláthatatlan bugyitenger lesz.

Tényleg egész reggel keresgélni kell a megfelelő darabot?

Vannak olyan tárolási tippek, amik segíthetnek ezen a problémám. A legfontosabb a jó fiókelosztás. A fiókelosztók mellett kisebb dobozokat is lehet használni, ajánlott az egyikben például a bugyikat, melltartókat, a másikban a zoknikat elhelyezni. A dobozok is sokat segítenek a tárolásban, de az sem mindegy, hogyan vannak összehajtogatva a fehérneműink.

Sokan amellett teszik le a voksukat, hogy a különböző daraboknak külön helyet érdemes csinálni. Ahelyett, hogy összegyűrnénk őket, inkább szépen egymásra simítva helyezzük el. A reggeli készülődés során sokkal könnyebben átlátható így a terep. A hajtogatás is lehet egy jó módszer, viszont legyünk őszinték kinek van ideje arra mindig. A tangákat pedig lehetetlen egymásra simítva vagy tárolni, mert, ha egyet húzunk, jön a többi is.

A francia és a brazil bugyikkal már képesek lehetünk ezt megtenni. Persze csak, ha sok időnk van és vigyázzunk, hogy minden bugyikivétel után ne legyen ismét egy kupac a szekrényünkben.

A második legfontosabb lépés a rendezés során a szelektálás! Amiket már nem használunk, azt ki kell dobni. Feleslegesen nem jó rakosgatni őket, főleg, ha úgysem használjuk egyiket sem. A kedvenceket is érdemes egy helyen tárolni. Ezek azok, amiket mindennap használunk, tehát már bevált, kényelmes darabok.

Helyes, átlátható tárolás.   A legfontosabb a jó fiókelosztás.

A melltartóknak különösen jót tesz, ha valamilyen tárolóban tartjuk, így nem veszítenek a formájukból.

A melltartóknak különösen jót tesz a felakasztás.

Erre már több lehetséges tárolási forma van. Külön akasztókra, tárolókra vagy vállfákra tehetjük őket, egy sima rúdra is felakaszthatjuk melltartóinkat. De függönykarikákat vagy sálakasztókat is kinevezhetünk a tárolásukra. Ezeknél a típusú felakasztásoknál ügyelni kell, nehogy kinyúljon a melltartó pánt része. Ha ezt biztosan el akarjuk kerülni, akkor a melltartókat érdemes félbehajtva, a kosarakat egymásba téve tárolni.

De, ha a kosarak közötti részt ehhez túlzottan csavarni kellene, fektetve egymás mögé is lehet őket helyezni. Ám, ez sem mindig a jó megoldás, mert a push-up vagy a balkonett melltartók nem mindig engedelmeskednek.

A zoknipárok is mindig szeretnek külön utakon járni, ezért fontos, hogy megfelelően rendszerezzük őket. Mi az egymásba hajtott fiókos változatot láttuk a legtöbbször, de a külön tartókkal is el lehet különíteni őket.

A szexi fehérneműket és hálóingeket is egyszerűen össze lehet hajtani és a saját melltartó részében tárolni. Így akárhol elférnek és mégis könnyen megkülönböztethető, hogy melyik csábító darab az pontosan.

A szexi fehérneműket és hálóingeket is egyszerűen össze lehet hajtani és a saját melltartó részében tárolni. Természetesen minden nő legnagyobb álma egy nagy gardrób. Ahol minden darabnak külön helye van. De ez nem mindenkinek adatik meg, így azzal kell gazdálkodni, amink van.

Vannak jól bevált trükkök, de minden nap tanulhat is valami újat az ember. A tippek között pedig biztos talál mindenki egy otthonának és fehérneműinek megfelelő tárolási módszert.

 

Oszd meg ezt a bejegyzést!