Bonatti 2022-es férfi őszi/téli fehérnemű-kollekció

A Bonatti 2022-es férfi őszi/téli fehérnemű-kollekció kifejezetten az alsónadrágokra és a pizsamára helyezte a hangsúlyt, de megtalálhatóak a kínálatban a köntösök is.

Bonatti 2022-es férfi őszi/téli fehérnemű-kollekció

A férfiakról sem feledkeztünk meg! Bár valószínű, hogy nem ők fogják többségében olvasni a férfi őszi/téli fehérnemű-kollekciót ismertető blogbejegyzésünket, de reméljük, hogy eljut hozzájuk is az információ!

A férfiak többsége praktikus. Ha rájuk lenne bízva, általában akkor vásárolnának maguknak alsónadrágot, ha az már teljesen használhatatlan. Így a legtöbbször elkél a női gondoskodás és az ilyesfajta probléma kezelése. Természetesen vannak olyan férfiak is, akikre ez nem igaz, de ők már biztosan ismerik és szeretik a Bonatti márkát. A Bonatti 2022-es férfi őszi/téli fehérnemű-kollekció kifejezetten az alsónadrágokra és a pizsamára helyezte a hangsúlyt, de megtalálhatóak a kínálatban a köntösök is.

Férfi alsónadrág ajándékba

Mivel sok férfi nem lelkesül fel az alsónadrág vásárlás hallatára, így a családon belüli ajándékozása nem csak mosolyt csal a másik arcára, de még hasznos ajándékot is adhatunk egy jól kiválasztott ruhadarabbal. Erre most van is lehetőség! A klasszikus fecskefazon és visszafogott mintás, illetve egyszínű termékek mellett mutatunk néhány vicces mintájú alsónadrágot is a 2022-es férfi őszi/téli fehérnemű-kollekció boxerei közül.

Kezdjük a klasszikus fekete, fehér és kék színekkel!

Bonatti fehérnemű - STEVEN J-22 - férfi boxer - 2022 őszi/téli kollekció Bonatti fehérnemű - KODY J-22 - férfi boxer - 2022 őszi/téli kollekció Bonatti fehérnemű - KENTON J-22 - férfi boxer - 2022 őszi/téli kollekció

A mintások sorát elsőként, a ROBERTO J-22 – férfi boxerrel kezdjük, amin rengeteg apró űrhajós van. A kényelmes és klasszikus szabású boxer anyaga 95%-ban pamut. De van kockás, kosárlabda-mintás, repülős, sörcsapos, csillagos, csíkos és más különleges apró mintás változat is.

Bonatti fehérnemű - ROBERTO J-22 - férfi boxer - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnemű - ROBERTO J-22 - férfi boxer - 2022 őszi/téli kollekció Bonatti fehérnemű - ROBERTO J-22 - férfi boxer - 2022 őszi/téli kollekció Bonatti fehérnemű - ROBERTO J-22 - férfi boxer - 2022 őszi/téli kollekció  Bonatti fehérnemű - ROBERTO J-22 - férfi boxer - 2022 őszi/téli kollekció

De a 2022-es férfi őszi/téli fehérnemű-kollekció – mint már említettük – helyet adott egy kis viccelődésnek is.

Most sok söröskorsó mintázatú, illetve sör feliratos boxer került a kínálatunkba. Azok a férfiak, akik szeretik a sört, biztosan nagyon fognak örülni, ha meglátják a korsókat alsónadrágjukon. A DAG J-22 – férfi boxer feliratától (Don’t worry BEER happy) mindenki felvidulhat.

Bonatti fehérnemű - DAG J-22 - férfi boxer - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnemű - DAG J-22 - férfi boxer - 2022 őszi/téli kollekció Bonatti fehérnemű - DAG J-22 - férfi boxer - 2022 őszi/téli kollekció 

Ha valaki a párjának vagy gyermekének veszi a boxert, akkor csempészhet egy kis vicces vidámságot is a mindennapokba a ROBERTO J-22 – férfi boxer (1) nevű alsónadrággal. Szabásának köszönhetően, kényelmes napi viselet, ami 95%-ban pamut is. Illetve a ROBERTO J-22 – férfi boxer (9) is egy egészen viccesre sikeredett sörös boxer.

Bonatti fehérnemű - ROBERTO J-22 - férfi boxer - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnemű - ROBERTO J-22 - férfi boxer - 2022 őszi/téli kollekció

A 2022-es férfi kollekció következő mintás boxere, a CLAY J – férfi boxer, amit apró csillagok díszítenek. Ez a klasszikus szabású boxer is 95%-ban pamut anyagú. Ugyanezzel a mintával megvásárolható a BROCK J-22 – férfi fecske alsó is.

Bonatti fehérnemű - CLAY J-22 - férfi boxer - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnemű - BROCK J-22 - férfi fecske - 2022 őszi/téli kollekció

Kényelmes pizsama a férfiaknak is.

Előző blogbejegyzésünkben a hölgyeknek szánt pizsamákról írtunk. De nem csak számukra elérhetőek a valaha volt legkényelmesebb pizsamák. A 2022-es férfi őszi/téli fehérnemű-kollekció darabjai között is számos kényelmes és akár mindennapi viseletre alkalmas pizsamaszettet lehet találni.

Az ASHTON J-22 – férfi pizsama, a LINCOLN J-22 – férfi pizsama és a LARRY J-22 – férfi pizsama kényelmes szabásának és anyagának köszönhetően alkalmas lehet mindennapi otthoni viseletre is.

Bonatti fehérnemű - ASHTON J-22 - férfi pizsama - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnemű - LINCOLN J-22 - férfi pizsama - 2022 őszi/téli kollekcióBonatti fehérnemű - LARRY J-22 - férfi pizsama - 2022 őszi/téli kollekció

Ha kíváncsi a további 2022-es férfi őszi/téli fehérnemű-kollekció darabjaira, akkor látogasson el márkaboltjainkba, vagy nézelődjön webshopunkon!

Share this post