Akciós fürdőruhák igazi egyéniségeknek

Nyári akciós egyrészes, kétrészes és férfi fürdőruhák.

Akciós fürdőruhák igazi egyéniségeknek

Az idei nyár az utolsó hónapjára hozta meg az igazi kánikulai meleget. Tűző napsütés és vízpartért kiáltó hőség várja a nyár végi nyaralókat, nálunk pedig akciós fürdőruhák!

Sokan még a suli kezdés és az unalmas őszi hétköznapok előtt nyakukba veszik az autópályát és meg sem állnak a nyaralóig. Ezzel az összefoglalónkkal és a Bonatti nyári akciós fürdőruhák sokaságával segítünk kiválasztani a legegyedibb fürdőruhákat!

Mermaid squad

Ez a csinos egyrészes fürdőruha kiváló választás azok számára, akik szívesen elmerülnek a vízben és a kalandokban egyaránt. A dressz, az elején található szivárványszínű felirattal, biztosan azok bevásárlókosarában landol, akik igazi egyéniségek és a tengerparti vagy tóparti sellőcsapat oszlopos tagjai. A hátoldali pántok, amelyek egymást keresztezik, a kollekcióban található egyedi darabok közé emelik a fürdőruhát, illetve alkalmassá teszik az egész napos önfeledt lubickoláshoz és úszáshoz. Így már nem csak vicces felirat, hanem funkcionalitást is jelző szlogen a Mermaid squad.

Fekete egyrészes fürdőruha szivárványos felirattal.Vidám trópusi minták a parton

A nyár kihagyhatatlan eleme a lehető legtöbb gyümölcs fogyasztása. Az ezen a félvállas darabon található minták emlékeztetnek erre és a Tropicana Beach hangulatra is bárkit. Ráadásul garantáltan bevonzzák a tekinteteket az élénk színeknek hála! A fürdőruha mellrészében push-up szivacs is található, ami a kissé önbizalomhiányos hölgyek számára kedvez.

Félvállas, trópusi mintás fürdőruha push-up résszel.Vagány minták

Az egyedi darabok egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhatnak. Ez alól a bikinik sem képeznek kivételt. Ez a „párducnővé tevő” kétrészes fürdőruha tökéletes választás lehet, ha valami vagányra vágyunk, ami nem a megszokott hétköznapi rutin. A felső rész állítható pántjai segítik a megfelelő tartást és illeszkedést, hogy ne kelljen aggódni a bikini elején található extra kivágás miatt.

Színes, vagány mintájú bikiniMerész színek

Aki szeret a figyelem középpontjában lenni és ezzel kitűnni a tömegből arra is várnak akciós fürdőruhák! Ez a kék alapon pink absztraktmintás bikini arra vár, hogy birtokba vegye valaki és közösen uralják a vízpartot! A tökéletes napbarnított bőr elérésében is nagy segítség ez a fazon, mert kényelmes kialakításának és nyakba akasztós pántjának köszönhetően mind a fürdés, mind a napozás élmény!

Sötétkék-pink bikini a merész egyéniségeknek

Két csinos strandruha

Ha már kiválasztottuk álmaink bikinijét vagy fürdőruháját, nem szabad megfeledkeznünk a strandruháról sem. Szükségünk lehet rá, ha beülnénk egy büfébe vagy lazább étterembe, ahol nem szeretnénk csurom vizesen hagyni magunk után a helyet. Könnyű viselet, akkor is, amikor a nem kívánt napsugaraktól szeretnénk megvédeni magunkat. De jól jön olyankor is, mikor a naplementét megvárjuk a kedvesünkkel a parton és már kicsit lehűl a levegő.

Piros strandruha a merészeknek.Sötétkék strandruha az egyszerűségért.

Akciós fürdőruhák a férfiaknak is!

Nyári kollekciónkban kiváló fürdőboxereket kínálunk, hogy a férfiak is megtalálják magukban a szívdöglesztő macsót vagy az életmentő úriembert. Az egyedi fürdőnadrágok egyikében, a párod is kényelmesen érezheti magát és divatos lehet.

Fürdőboxer kék szegéllyel.

Most a 2020-as nyári kollekció darabjainak megvásárlásakor 30% kedvezményt kaphat bárki, aki a webshopunkban vásárol, arra viszont, aki márkaboltjainkba megy be még ennél is nagyobb, akár 50%-os leárazás is vár! További ajánlatainkért látogass el Facebook és Instagram oldalunkra!

Oszd meg ezt a bejegyzést!