Szilveszteri babona? Fontos a piros fehérnemű?

Szilveszteri babona? Fontos a piros fehérnemű?

Szilveszteri babona? Fontos a piros fehérnemű?

Sokan, sokféleképpen és sok helyen töltjük a Szilveszter estéjét és éjszakáját, ami bizony eltérő viseletet is jelent.

A Bonatti márkaboltjaiban minden megtalálható, még piros fehérnemű is! Hiszen akkor sincs baj, ha az estélyi ruhához egyedi fehérnemű szükséges. Vannak remek fazonú melltartók, amelyek tökéletesen igazodnak a ruhához, esztétikusak, rejtett pántosak, ha kell push-uposak. Ha nincs buli csak egy jó kis lustálkodás, akkor is különleges este lesz, ezért nem mindegy, mibe bújsz éjszakára!

A piros fehérnemű – az olaszok szerint – szerencsét hoz az egész új évre. Lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem, de az olasz hagyományok szerint, aki nem visel Szilveszter éjszaka piros fehérneműt az elveszíti Fortuna istenasszony kegyeit! Akkor meg minek kockáztatni, egy próbát mindenképpen megér! Főleg, mert hagyomány állítólag Augustus császár idejéből származik. Ezzel a színnel a hatalmat, az egészséget és a termékenységet fejezték ki. Ma már Spanyolországban, Törökországban, Portugáliában és Mexikóban is követik a hagyományt, ami Európában is elterjedt.

Bonatti - karácsonyi női pizsama - SILVIA NG-20Bonatti - karácsonyi női push-up melltartó - Nuria-NG20Bonatti - karácsonyi női melltartó - Renia-NG20Bonatti - karácsonyi női body - Talia-NG20Bonatti - karácsonyi női alsó - Nikoleta-NG20Bonatti - karácsonyi férfi fecske alsó - Adamo-NG20

Nos, aki a hagyományok legapróbb részleteit is ismeri az tudja, hogy a történet van még tovább is. Mert a piros fehérnemű nem csak piros kell legyen, hanem ÚJ is! Ráadásul vannak olyanok, akik azt mondják, hogy nem szabad magunknak megvásárolnunk! Ezért gyorsan keressünk valakit, aki megveszi nekünk!

Szóval, ha minden részletre kiterjedő, tökéletes szilveszterre vágyunk, akkor kezdjük az alapoknál, a kényelmes, számunkra megfelelő színű fehérneműnél! B.U.É.K. mindenkinek!

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.


All search results
VÁSÁRLÁSI KUPON

VÁSÁRLÁSI KUPON

1000 Ft azonnali kedvezmény minimum 8000 Ft feletti vásárlás esetén. Add meg az adataidat, hogy megküldhessük neked a kuponkódodat! A kupon a webshopban történő vásárlásnál érvényes egyszeri alkalommal nem akciós termékekre.

Sikeresen fogadtuk érdeklődését.