Nyári fehérneműtippek a Bonattitól

Nyári fehérneműtippek a Bonattitól

Valószínű kevés olyan nő van, aki nem szereti a nyarat, a napsütést, vagy ne venne fel szívesen olyan ruhát, amelyben igazán szabadnak érzi magát.

Mégis sokan vannak, akik számára a nyári öltözködés, főleg a fehérnemű viselete nagy gondot okoz. Most nem feltétlen a megfelelő anyagválasztásról, a megfelelő méretről vagy az alakhoz illő típusról beszélünk – mert ez az alap –, hanem azokról a trükkökről, amik megkönnyíthetik és azokról a szabályokról, amik kissé nehezíthetik a hétköznapok világát.

1. Nyáron talán még fontosabb, hogy elsősorban a pamut anyagokat, illetve természetesen kényelmes, jó nedvszívó képességgel, jó légáteresztő képességgel rendelkező ruhadarabokat viseljük, amik kellemesek a nagy hőségben is. (Kattints a képre és a termékoldalra érkezel!)

fehér push up melltartó - Lilina

 

2. A legalapabb alapszín, a nyáron viselt melltartók esetében, nem a fehér vagy a fekete, hanem a testszín. (Kattints a képre és a termékoldalra érkezel!)

beige push up melltartó - Emma női alsó - brazil fazon - bézs - Tilly  bézs melltartó - Iskranői alsó - brazil fazon - bézs - Katia

 

3. Érdemes olyan darabot választani, ami sok mindent tud egyszerre. Levehető, állítható és színben is passzoló. (Kattints a képre és a termékoldalra érkezel!)

 

4. Főleg a nyári ruhákra jellemzők a kis vékony pántok, a mély dekoltázsok és a nagy hátkivágások. A hátul mélyen dekoltált ruháknál sem lóghat ki a melltartó pántja. Ma már nem divat a szilikonpánt, mégha praktikusnak is tűnik. A szilikonpánt ugyanis sokkal feltűnőbb, mint a hagyományos megoldás. Főleg akkor, ha megcsillan rajta a fény. Ha egy-két milliméter kilátszik, az nem tragédia, de ennyi és semmi több. Nyakba kötős ruhákhoz pánt nélküli vagy nyakba kötős melltartót illik viselni.

 

 

5. Az áttetsző vagy átlátszó anyagok, de akár a vékonyabb fehér színű ruhadarabok is különleges figyelmet követelnek. Nem menő sötét színű melltartót, mintás fehérneműt felvenni ilyen ruhadarabok alá. De a csipkés melltartó sem a legmegfelelőbb, ha látszik a mintázata a ruha anyagán. Vegyünk testszínű fehérneműt, még jobb, ha lézervágott is!

női alsó francia fazonú slip bézs - Brunetta női alsó bézs slip - Monalisa

 

6. A mellbimbóvillantás elkerülése érdekében az áttetsző felsőrészek alá mindenképpen egyszerű, szivacsos fehérneműt válasszunk.

 

7. Sokan szeretik megmutatni nyáron is az alakjukat, de nagyon csúnya látvány, ha a szűk nadrág, testre simuló ruha itt-ott kirajzolja a bugyi vonalát. Vegyünk lézervágott fehérneműt! Mert a lézervágott termékeknek nincs varrása, így az nem látszódik át a ruhán. De nem csak a varrás nem látszódik, hanem még a bugyi körvonala sem, ráadásul nem is pödrődik fel a széle. Ezek a szélek tökéletesen illeszkednek a testhez, nem súrlódnak és nem dörzsölnek.

A sokak által csak felcuppantós melltartónak nevezett darabokat pedig csak azoknak ajánljuk, akik szeretik a borzongást, hiszen a túl nagy mellen nem fog megmaradni, és ha olyan meleg lesz, amilyen nyáron szokott lenni, akkor a stylistok szerint is a legkisebb izzadástól le fog jönni, ezért nem éri meg az aggodalmat és a következményeket.

Jobb a biztos és kényelmes, mintha rajtad sem lenne
Bonatti fehérneműket vásárolni!

Aki még ezek után is tanácstalan, annak azt javasoljuk, kérjen hozzánk egy időpontot és szánjon időt arra, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb formát, stílust és méretet, mert a minőség és a kényelem nálunk garantált.

Share this post