Cut out fürdőruhák

A Cut out fürdőruhák épp csak egy picit mutatnak belőlünk többet a jól elhelyezett kivágások segítségével.

Cut out fürdőruhák

Sokan még nem is hallottak erről a típusról, pedig az itt-ott hasítékokkal ellátott úgynevezett Cut out fürdőruhák között bikiniket és egyrészes fürdőruhát is találunk.

A Cut out fürdőruhák olyanok, hogy épp csak egy picit mutatnak belőlünk többet a jól elhelyezett kivágások segítségével. Ezek a fazonok szexi és feltűnő megjelenést biztosítanak, hol többet, hol kevesebbet megmutatva viselőjükből. A hason, háton, kétoldalt kivágott fürdőruhák választéka óriási, így mindenki olyan fazont választhat, mely a testének legjobb adottságait hangsúlyozza.

A kivágott fürdőruhák már néhány szezon óta reflektorfényben vannak. Természetesen elsősorban olyan hölgyeknek ajánljuk, akik nem jönnek zavarba a stírölő tekintetektől. A háton mélyen kivágott darabokat például maxiszoknyával kombinálva egy nyáresti koktélozáshoz is bátran viselhetjük.

Az idei trend friss sziluettek formájában érkezett, az oldalsó kivágásoktól a középső és hasi részen át egészen a kulcslyuk-kivágásokig a mellkason. A divattervezők rájöttek, hogy ez a stílus a klasszikus fürdőruha vagy bikini számára is friss, új megjelenést kölcsönöz. (Csak ne felejtsd el a naptejet!).

Az oldalsó kivágások a legnépszerűbb típusa ennek a trendnek:

 2021 Bonatti női strandkollekció - bikinifelső - 21/53

Az elülső kivágás a szétválasztás illúzióját adja.

De senki ne feledje, hogy ez a forma nem mindenkinek való. Ha kényelmetlen megmutatni a pocit, akkor egy olyan stílust válasszunk, amely az előnyeinket hangsúlyozza! De vannak olyan Cut out fürdőruhák is, amelyek a dekoltázst villantják meg!

Bonatti női egyrészes fürdőruha 57

A hátsó kivágások a leghízelgőbbek minden alak számára. 

Ez az extra részlet divatos módja annak, hogy első pillantásra kissé konzervatívnak tűnjünk, majd távolodva elkápráztassuk az embereket.

2021 Bonatti női strandkollekció - egyrészes fürdőruha - 21/772021 Bonatti női strandkollekció - strandruha - 21/68 2021 Bonatti női strandkollekció - bandeau bikini felső - 21/23

Facebook oldalunk itt található!

Oszd meg ezt a bejegyzést!