Fehérnemű hűvösebb időre?

Fehérnemű hűvösebb időre?

Számtalan újdonsága van az idei őszi/téli Bonatti fehérnemű-kollekciónak és folyamatosan kerülnek fel a termékek is a webshopunkba, de a hideg már beköszöntött, ezért vannak dolgok, amelyek vásárlásával nem érdemes várni.

Bármennyire is fáj, ismét beköszöntött az ősz, amikor igenis figyelnünk kell a réteges öltözködésre. Ez a kiszámíthatatlan reggel hideg délután meleg vénasszonyok nyara komoly fejtörést okozhat az öltözködésben, és hirtelen náthához, megfázásos betegségekhez, sőt reumatikus derékfájdalmakhoz is vezethet.

Akár elutazol, akár otthon töltöd a napot ilyenkor bizony már szükség lehet egy jó meleg köntösre.  Egyszínű és mintás, S, M, L, XL méretben lévő, elől zsebes köntöseink puha tapintásúak, melegek és maximális kényelmet nyújtanak.

Ám az idei újdonságot az új néhány új formaváltozat jelenti, amelyek inkább kabátka vagy pulóver jelleget öltenek és egyikük-másikuk nem csak otthon hordható.

Annak érdekében, hogy lábainkat is melegen tartsuk megújult az őszi/téli papucs és csizmácska választék is.

IDA női papucs fekete - Bonatti 2018 őszi téli kollekció LALA női papucs szürke-rózsaszín - Bonatti 2018 őszi téli kollekció ODINA női papucs fehér-baran - Bonatti 2018 őszi téli kollekció CAROL női csizmácska kék - Bonatti 2018 őszi téli kollekció SELIME női papucs szürke - Bonatti 2018 őszi téli kollekció ANIKA női csizmácska szürke csíkos - Bonatti 2018 őszi téli kollekció

A réteges öltözködés egyik alapja lehet az új Rory névre keresztelt női póló, ami egy elegáns topként is megállja a helyét, ráadásul 3-féle színben is kapható.

 

Annak, aki a hideg időben a bodykat részesíti előnyben jó hírünk van. Meseszép bodyk érkeztek, többféle stílusban, változatban és színben is. Ember legyen a talpán, aki könnyen tud választani közülük és nem az összeset akarja.

Rengeteg mindent nem említettünk még! Nem beszéltünk a melltartókról, a női alsókról, a sportoláshoz elengedhetetlen ruhadarabokról és az alakformáló fehérneműkről sem. Éppen ezért érdemes ellátogatni márkaboltunkba vagy figyelni a frissülő webshopot.

 

Share this post