A nyár színei – Válaszd a színeket és a mintákat!

Bonatti fürdőruha kalappal

A nyár színei – Válaszd a színeket és a mintákat!

A jó idővel eljött a lenge nyári ruhák, a színek és vidám kiegészítők ideje is. Használd ki az igazi nyár utolsó hónapját és legyél Te is vidám a színek segítségével! Mikor, ha nem most?

A fehérneműk esetében is szükségesek lehetnek a színes és vidám darabok, de egy nyári tengerparti utazást, egy nyári kalandos pihenést, egy vagány eseményekkel teli kikapcsolódás jó hangulatát egy színes és vidám Bonatti fürdőruha komolyan megalapozza. Ne feledd, érzelmi világunkat számtalan dolog befolyásolja, és ehhez az öltözék is hozzájárul! A színekkel nap mint nap jeleket küldesz a külvilág felé, arról nem is beszélve, hogy a színek az egyéniség kifejezőeszközei is. Ne engedd a nyár vidám pillanatai közé a szürke hétköznapokat! Mert a színes Bonatti fürdőruha jó kedvet csinál  ;-)

Az idei év színe az ultraviola, tehát, ha trendinél is trendibb lennél, akkor válassz ilyen színt!

Bonatti bikini trendi lila mintás Bonatti strandruha lila mintás Bonatti bikini lila mintás

 

Ha a kedvenc árnyalataid a pirosak, akkor az a jó hírünk van, hogy a korall szín is divat és nem kell feltétlen paradicsompirosban lejtened a tengerparton. Ha pedig nyitott vagy a színekre, akkor divat a rózsaszín, a palotakék és a lime punch is.

  

 Bonatti férfi fürdősort

 

Már a 2018-as fürdőruha trend bemutatásakor is írtuk, hogy töretlen a virágok és gyümölcsök jelenléte,

 Bonatti virágmintás bikini

Női fürdőruha Bonatti bikini gyümölcsös Női fürdőruha Bonatti bikini fekete alapon minta

 

illetve hódítanak az idei nyáron a geometria minták is.

  

 

A hidegebb tónusok kedvelőinek a zöld felé hajló türkizt ajánljuk, ez egy igazán figyelemfelkeltő árnyalat, akár matt, fényes, sötétebb vagy világosabb változatáról beszélünk.

Női fürdőruha Bonatti bikini sportos Női fürdőruha Bonatti bikini mintás derékrésszel Női fürdőruha Bonatti bikini sportos 1

  

 

A multikolor darabokkal pedig sosem lehetünk unalmasak!

  

Bonatti fürdőruha kalappal 

Share this post