Strandtáska, a nyár lelke – 2019-es Bonatti kollekció

Egy divatos strandtáska sem hiányozhat a nyaralási kellékek közül.

Strandtáska, a nyár lelke – 2019-es Bonatti kollekció

Hamarosan itt a nyári hőség, amikor mindenki csak arra vár, mikor kezdődik a szabadság, a nyaralás, mikor lehet már a strandra menni, vagy a tengerparton lubickolni.

Az természetes, hogy minden nyár új fürdőruha kollekciót állít be trendnek és a divat meghatározza a tengerparti hétköznapokat is. De egy igazi nő nemcsak divatos szeretne lenni a vízparton is, hanem praktikus is. Ehhez viszont nem elegendő egy szép bikini vagy egy úszódressz, mert mindezeket tárolni is kell. Így egy divatos táska sem hiányozhat a nyaralási kellékek közül. Éppen ezért a Bonatti Fehérnemű 2019-es, idei nyári kollekciójában is többféle színű és mintájú strandtáska található. Mi ezzel járulunk hozzá a felejthetetlen nyári vagy vízparti élményekhez.

Azt nem is kell többször mondanunk, hogy egy igazán jó strandtáska nem csak divatos, de praktikus is. Fontos szempont, hogy minden beleférjen, ami egy nő számára nélkülözhetetlen a nyaralás során vagy akár a strandon. Rengeteg mindent kell elnyelnie egy ilyen táskának. Mint például a törölköző, naptej, papucs, napszemüveg, testápoló, strandruha, könyv, telefon, stb. Emellett fontos szempont lehet még a választásnál, hogy olyan terméket vegyünk, ami dekoratív és akár a városnézésre vagy akár az esti vacsorához is magunkkal vihetünk.

Íme, néhány darab az idei Bonatti kínálatból, amelyek ezeknek a kritériumoknak megfelelnek:

bonatti strandtáska 224Az 1-19/224-es strandtáska fekete-fehér geometrikus, háromszög mintája trendi, ellenállhatatlan és divatos. Nagy méretének köszönhetően könnyedén belefér minden strandoláshoz szükséges eszköz, de még akár egy-két könyv és újság is.

Széles pántkialakításával még akkor is kényelmes, amikor csak a fedetlen vállon, közvetlenül a bőrrel érintkezik. Ennek a táskának a pántja azért is praktikus, mert fekete színével ellenállóbb a szennyeződéssel szemben.

Ajánljuk a termék mellé a fekete 4-19/218-es kalapot, vagy fehér változatban a 5-19/219-es kalapot. Azoknak viszont, akik a kalapok terén is a fekete-fehér mintát részesítik előnyben a 7-19/221 számú divatos női kalapot javasoljuk.

Emellett természetesen az idei kollekcióban is különféle strandruhák találhatóak. A 2019-es nyári kollekció darabjai között több fehér is van. Ehhez a táskához a horgolt csipkejellegű 19-19/258-es strandruhát vagy a romantikus 26-19/261 strandruhát ajánljuk.

bonatti strandtáska 225A 2-19/225 standtáska a fentinek szöges ellentéte. Egy fiatalos, nyárias darab. Az élénk virágminta különlegessége, hogy azt a hatást kelti, mintha vízfestékkel lenne a táskára festve. Színei miatt a legtöbb egyszínű és élénk színű fürdőruhával is tökéletes párosítás lehet. Ráadásul egy kis, bojtdísszel is kiegészül, így még vidámabbá és divatosabbá téve azt.

Ehhez az igazán nőies táskához a 2-19/66-os női egyrészes fürdőruhát ajánljuk, amelynek ejtett, fodros válla trendi, szexi, fiatalos megjelenés kölcsönöz viselőjének.

Ugyancsak virágmintás darab a 3-19/226-os táska is, amelyet egzotikus virágok tarkítanak. Ez az egzotikus minta nemcsak a strandtáskán köszön vissza, de az 1-19/73-es egyrészes fürdőruhán is.

bonatti strandtáska 233Az idei nyári kollekció egyik különlegessége a 10-19/233 strandtáska. A megszokottól eltérő, kerek formájával biztos, hogy ki fog tűnni a táskák tömegéből. Már csak azért is, mert a fekete alapon szinte világító kör vonzza a tekintetet. Színének köszönhetően szinte bármelyik bikinihez illik.

Főleg azoknak ajánljuk, akik szeretik a fekete fehér színkombinációt és merészek annyira, hogy kedveljék a kerek strandtáska-formát. Egy biztos, ez a táska – klasszikus fekete-fehér színösszeállításának köszönhetően – jó társ lehet a nyaralás komolyabb, elegánsabb programjaihoz is.

bonatti strandtáska 231Természetesen a kifinomult, egyszínű strandtáskák sem hiányozhatnak a 2019-es kollekció darabjai közül. Idén van egy kék és egy halvány szalmaszínű strandtáska is a kollekcióban. Ez utóbbi, a 8-19/231-es táska, nemcsak színében, hanem kialakításában is megidézi a szalmatáskákat, de azoknál sokkal tartósabb.

A felső egyharmadának egy csíkjában lazább szövésű az anyag, így egy finom és elegáns, minta nélküli, mégis mintás termék. Az idei év vidám és bohókás apró kiegészítője a pompon vagy más néven a bojt (ezt akár le is lehet venni) ezt a termékünket is vidámmá teszi.

Ajánljuk a táskához tökéletesen passzoló 6-19/220-as női kalapot, amely nemcsak színében és mintájában egyezik meg a táskával, de az elmaradhatatlan pompon is megtalálható rajta.

Nem a strandtáskától lesznek felejthetetlenek a nyári élmények, de azt minden nő tudja, hogy  elévülhetetlen érdemei vannak, amik fontossá teszik a jó strandtáskát.

 

Share this post