A jó férfi fürdőruha testalkat és habitus függő

Bonatti férfi fürdőruha A jó férfi fürdőruha testalkat és habitus függő

A jó férfi fürdőruha testalkat és habitus függő

Kétségtelen, hogy a nyár már nemcsak a Bonattihoz, hanem egész Magyarországra megérkezett, és itt a férfi fürdőruha választás ideje is.

Aki azt gondolja, hogy csak a hölgyek követik a fürdőruha divatot és trendet, az téved! A férfiak is szeretnek divatosak lenni a strandon, vagy éppen a tengerparton is. Őket is éppúgy érdekli, hogy jól álljon rajtuk a fürdőruha, mint a hölgyeket. A tökéletes alak elérése érdekében többen fogyókúráznak vagy akár hónapokig tartó edzőtermi látogatásokat iktatnak be az életükbe már a hűvösebb hónapoktól. Akik kitartóan kondiztak, azoknak sem szabad elkövetni azt a hibát, hogy egy elnyűtt fürdőnadrág vagy a rosszul választott férfi fürdőruha elrontsa az összképet.

A férfi fürdőruha kiválasztásakor érdemes figyelni a testalkatra és a habitusra is.

A tökéletes férfi fürdőruha kiválasztásának kulcsa az arányok és a testtípusok megértésében rejlik. A szörfös ihletésű fazon igen népszerű, a derék és a térdhajlat közötti távolságra épül. Ez a különleges stílus előnyösebb a magasabb férfiak számára. Különösen akkor, ha éppen a térd fölött végződik kicsivel. Ezzel megakadályozza, hogy a hosszú végtagok túl hosszúnak látszódjanak. A hosszabb fazonok is inkább a magasabb férfiak számára ajánlottak. Hiszen, ha egy alacsonyabb társuk ilyen fazonban jelenik meg a strandon, még alacsonyabbnak tűnhet benne.

Az alacsonyabb férfiak a rövidebb szárú típusoktól kaphatják a legtöbb előnyt. Ugyanis a szabadon maradt comb létrehozza a hozzáadott magasság illúzióját. Továbbá a kis túlsúllyal rendelkezők is bátran viselhetik ezeket a típusokat, mert csak a megfelelő derékpánt kiválasztására kell ügyelniük. Biztosítani kell a tökéletes illeszkedést, a nem túl szoros és nem túl laza derekat. Így jól takarható még egy kis pocak is.

Bonatti férfi úszó boxer 150Ha valaki nem takarni szeretne, hanem kiemelni, akkor előnyben kell részesíteni a fényes, élénk színeket vagy a test egy bizonyos részét kiemelő mintázatot. Így a szem inkább a mintára fog összpontosítani, mint a testre. Ha valaki vékony az gondolkodhat a kisebb és finomabb mintákban is, aki viszont egy kicsit nagyobb, annak figyelembe kell vennie, hogy a kis nyomatok is nagyobbnak fognak látszani. Tehát, ebben az esetben néha érdemesebb nagyobb és merészebb mintázatot választani.

A problémás területek elrejtéséhez használjunk egységes színt. A halvány bőrhöz jól megy a sötétebb szín, a sötétebb bőrűek könnyebben választhatják az élénk színeket.

A fecske típus, ami az 1950-es évek végén jelent meg és sokáig egyeduralkodó férfi fürdőruhafazon volt, sokak szerint divatjamúlt. De a klasszikus fecske típusú fürdőnadrágot nem kell rögtön a szandál-zokni borzalomhoz kötni. A Bonatti fürdőfecskéi követik a divatot és nemcsak azok számára lehetnek tökéletes választás, akik egy kis retro hangulatot szeretnének vinni az életbe!

A divat túl nagyot idén sem változott, ami a férfi fürdőruha-trendet illeti.

Továbbra is jellemzőek a klasszikus sportboxerek és a bővebb szárú short-fazonok. A Bonattinál megkülönböztetünk fürdőboxereket és úszóboxereket is. A különbség a kettő között nem csupán annyi, hogy az úszóboxerek jobban tapadnak a testhez és elsősorban olyanok számára javasoljuk, akik sok-sok úszással töltik a vízparti pihenést. Hanem az úszóboxerek anyagösszetétele is más. Ezek a termékek általában 85% poliészter és 15% elasztánt tartalmaznak. A poliészter anyagok jellemző tulajdonsága, hogy könnyen kezelhetőek, gyorsan száradnak és nem gyűrődnek.

Bonatti férfi úszó boxer 178 Bonatti férfi úszó boxer 156 Bonatti férfi úszó boxer 172 Bonatti férfi úszó boxer 158

A férfi fürdősort előnye, hogy általában kívül és belül is van zsebe, így eltehetjük benne a pénzünket, amikor egy strandi büféhez sétálunk, és nem ragaszkodunk a nyakba akasztható, műanyag tartóhoz, ami valljuk be, teljesen le tudja lombozni az összképet a gondosan megválasztott férfi fürdőruha és egy kidolgozott test ellenére is. A Bonattinál többféle színű és többféle hosszúságú fürdősortok közül lehet válogatni.

Bonatti férfi fürdőshort 206 Bonatti férfi fürdőshort 190 Bonatti férfi fürdőshort 198

A másik előny ezeknél a férfi fürdőruha típusoknál, hogy ha esetleg valaki nem rendelkezik kigyúrt cölöplábakkal, akkor ez a fazon elrejti, amire kevésbé büszke. Szintén ezt a típust ajánljuk, ha a strandon nem csak a vízben tölti az ember az időt, hanem például sportol is, mert ha megszáradtak, tökéletes rövidnadrágként funkcionálnak.

Az idei szezon a férfiaknál az egész világon kapott egy határozott tengeri Breton vonalat és csíkokkal frissült.

Bonatti férfi fürdőshort 205 Bonatti férfi fürdőshort 193 Bonatti férfi fürdőshort 198

A Bonnati férfi fürdőruhák klasszikus, rugalmas fürdőruhaanyagból készülnek, 80% poliamid, 20% elasztán. A magas elasztán-tartalomnak köszönhetően nagyon rugalmasak, nem tágulnak ki a vízben, nem nyúlnak meg és nem lesznek átlátszóan szitásak. A fürdőruhaanyag bírja a mindennapos vizes használatot és a napot is. A sortfélék általában 100% polyamid anyagból készülnek, mindegyikben van belső hálós nadrág, ezért gyorsan száradnak, mivel nem tapadnak a testhez, csak az a bizonyos  hálós anyag, ami annyira vékony, hogy szintén hamar szárad. A fürdősortok némelyike akár utcára is hordható, senki nem mondja meg róluk, hogy fürdőnadrágok.

A használatnál érdemes odafigyelni arra, hogy a fürdőruhát mindig ki kell öblíteni, különösen, ha valaki uszodában vagy tengerben fürdött. Ugyanis az uszoda klóros vize, illetve a sós tengervíz tönkreteszi az elasztánszálakat.

Ne halogassuk tovább a férfi fürdőruha választást! Reméljük, bejegyzésünk hatására minden férfi olvasónk kedvet kapott legalább a webshopban történő vásárláshoz.

Share this post