Megérkezett a 2019-es őszi-téli fehérnemű-kollekció!

Megérkezett a 2019-es őszi-téli fehérnemű-kollekció!

Megérkezett a 2019-es őszi-téli fehérnemű-kollekció!

Hétfőtől már érdemes keresni a legújabb modelleket márkaboltjainkban, mert megérkezett a Bonatti 2019-es őszi-téli fehérnemű-kollekció!

A márkaboltokban való megjelenés után a termékek folyamatosan kerülnek fel a webshopba is, de aki elsőként akarja látni, felpróbálni a mintha rajtam sem lenne 2019-es őszi-téli fehérnemű-kollekció érzést, az leghamarabb a Dunakeszi Auchan Korzón és a Széphalom Bevásárlóközpontban lévő márkaboltokban teheti meg.

Néhány blogbejegyzéssel ezelőtt az ősz divatszíneiről írtunk. Azt vártuk, vajon mi fog szerepet kapni a fehérneműk világában és mik lesznek azok a színek, amelyek az ősz borongós gondolatait, hangulatát talán vidámmá varázsolják.

Jó hírünk van! Sok trendi őszi divatszín megjelent a Bonatti 2019-es őszi-téli fehérnemű-kollekciójában.

Érzékiségben, romantikában, puhaságban és melegségben most sincs hiány, és ami várható volt hűek maradtunk a Bonatti stílushoz és a minőségi anyagokhoz. Így a vásárlókat ismét a legfinomabb pamut, az elegáns szatén és a lágy viszkóz termékek várják, amelyek érintése kellemese a bőr számára, továbbá érzéki megjelenést és kifogástalan kényelmet nyújtanak.

Mindkét nem modelljei között dominál a borszín, mint a vörös egyik árnyalata.

A vörös egyik árnyalata a férfiaknál is megjelenikMindkét nem modelljei között dominál a borszín, mint a vörös egyik árnyalata.

 

Természetesen megmaradtak a királykékek és a sötétkékek, hogy a tél is szerepet kapjon.

Természetesen megmaradtak a királykékek és a sötétkékek.Természetesen megmaradtak a királykékek és a sötétkékek a férfiak esetében is.Természetesen megmaradtak a királykékek és a sötétkékek, hogy a tél is szerepet kapjon.

 

A trendiséghez igazodva van néhány új leopárdminta és új mintázat.

A trendiséghez igazodva van néhány új leopárdminta és új mintázat.          A trendiséghez igazodva van új mintázat.

 

A csipke a mostani kollekcióban is hangsúlyos szerepet kap akár önállóan, akár kiegészítő elemként. Elmondhatjuk tehát, hogy a csipke fehérnemű a Bonatti kollekció szerves részét képezi.

A csipke a mostani kollekcióban is hangsúlyos szerepet kap

 

Maradtak a virágminták, bár a Bonatti inkább most a kisebb virágokat preferálja és a kockás.

Maradtak a virágminták, bár a Bonatti inkább most a kisebb virágokat preferálja.     Még mindig trendi a kockás.

 

És a punk, lázadó hangulat sem maradhatott el :) Íme:

És a punk, lázadó hangulat sem maradhatott el :)

 

A férfi 2019-es őszi-téli fehérnemű-kollekció modelljei kifejezetten a kényelem jegyében készültek. A férfi fehérneműket, a boxer rövidnadrágokat és a pólók széles választékát is az igazán aktív férfiak számára tervezték. A férfi pizsama különféle mintákban és őszi színekben is kapható. Az érdekes és fiatalos motívumok mellett olyan férfi alsóneműket, férfi pólót és hálóruhát is terveztek, amelyek azok számára előnyösek, akik szeretik a klasszikus vonalakat. A trendi színek közül a borvörös, a fenyők és a moha zöldje, a dohánybarna és a kávébarna meleg színei is megjelennek.

A férfi fehérneműket, a boxer rövidnadrágokat és a pólók széles választékát is az igazán aktív férfiak számára tervezték.A férfi 2019-es őszi-téli fehérnemű-kollekció modelljei kifejezetten a kényelem jegyében készültek.A férfi fehérneműket, a boxer rövidnadrágokat és a A férfi pizsama különféle mintákban és őszi színekben is kapható.

Oszd meg ezt a bejegyzést!