A nőiesség fellegvára – Bonatti fehérnemű márkaboltok

Bonatti fehérnemű márkaboltok - Női és férfi fehérneműk

A nőiesség fellegvára – Bonatti fehérnemű márkaboltok

Bonatti fehérnemű márkaboltok- Auchan KorzóA Bonatti fehérnemű márkabolt az a hely, ahol a hölgyek annyi fehérneműt próbálhatnak fel, amennyit csak akarnak, mindaddig, amíg megtalálják, ami számukra tökéletes.

Az ott dolgozók, szakértelmükkel igyekeznek mindenkinek segíteni, hogy megtalálják a számukra leginkább megfelelő fehérneműt és annak viselése közben igazi nőként, önbizalommal telve és magabiztosan éljék meg az élet minden egyes pillanatát. (A férfiak se keseredjenek el! Nekik is segítenek!)

Küldetésünk: Egész nap jó érzést biztosítani a hölgyeknek a puha érintésű, kényelmes Bonatti fehérneműkkel, és ezzel megadni nekik a „mintha rajtam sem lenne” érzést.

Jelenleg Magyarországon két Bonatti márkaboltban lehet vásárolni Budán és Pesten, egy-egy helyen. Budán a Széphalom Bevásárlóközpontban (1028 Budapest, Hidegkúti út 167.) hétfőtől péntekig 9:30-18:00 között, szombaton pedig 9:00-13:00 közötti nyitva tartással. A Dunakeszi Auchan Áruház Korzóján található üzlet pedig (2021 Dunakeszi, Nádas u. 6.) hétfőtől szombatig 9:00-20:00 között és vasárnap 10:00-18:00 között várja a vásárlókat. De a fehérnemű-kollekciók és más termékek a forgalmazó web áruházában is elérhetőek.

A Széphalom Bevásárlóközpontban található üzlet megközelíthető busszal és autóval is. Aminek az útvonala a weboldal elérhetőség menüpontjában megtalálható. A budai bevásárlóközponthoz fedett és nyitott parkoló is tartozik.

 

 

A Dunakeszi Auchan Áruház Korzója tömegközlekedéssel megközelíthető a 104-es és 126-os járattal. Dunakeszi felől a 305-ös és 306-os Volán busszal. Autóval érkezőknek pedig az Auchan parkolójában ingyenes a parkolás.

A Bonatti márka minden szezonban – tavasszal, nyáron, ősszel és a karácsonyi időszakban –  új kollekciót dob a piacra. A vásárlók számára ez azt jelenti, hogy a már bevált és kedvelt fehérnemű-formák és fazonok minden szezonban az aktuális trendet követve vásárolhatók meg.  Így mindig újabb és újabb darabbal bővíthetjük ruhatárunkat, szerezhetünk örömöt magunknak és szeretteinknek. Nyáron kiváló minőségű és formájú fürdőruhákkal és strandkiegészítőkkel gazdagodik a Bonatti kínálata, míg télen általában limitált szériás, vidámságot sem nélkülöző, fehérnemű-kollekció jelenik meg. A 2019-es tavaszi kollekció megjelenése előtt érdemes ellátogatni üzleteinkbe, ugyanis február végéig az őszi és téli kollekció darabjai nagy kiárusítási kedvezménnyel vásárolhatók.

A fehérneműkőn kívül női atléták, trikók, bodyk, pizsamák, hálóingek és köntösök közül is lehet válogatni. Természetesen a Bonatti a férfiakról se feledkezik meg. Férfi alsók, pólók, atléták, pizsamák és papucsok közül is válogathatnak vásárlóink márkaboltjainkban és web-áruházunkban egyaránt.

Ha bármilyen kérdése van a fehérneműkkel kapcsolatban, bátran keresse fel a Bonatti márkaboltokat. Vagy telefonáljon a 06 (30) 919 6743-as számon, e-mailben info@bonatti.hu címen vagyunk elérhetőek. Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

Bonatti fehérnemű márkaboltok - Női és férfi fehérneműk

Share this post