A pihentető nyári alvás

Speranza P-18 pizsama

A pihentető nyári alvás

Európa nagy részén az idei nyáron sok olyan nap volt és még lesz is, amikor tartósan és jóval 30 fok felett lesz a hőmérsékletet.

A nyári időszakban, a hőség miatt, sokan nehezebben alszanak el vagy rosszabbul alszanak. Könnyen felborulhat az alvási ritmusunk is, amit nemcsak a hőség, hanem a nyaralás miatti utazás is kizökkenthet.

Adunk néhány tippet, hogyan lehet nyáron is pihentető az alvás.

Ha nincs ventilátor vagy klíma a helyiségben, akkor a legegyszerűbb, ha egy vagy két nagyobb lepedőt bevizezünk és fellógatunk az ablakok elé. Ha estére sem sikerül lehűteni a hálószobát, akkor hűtsünk saját testhőmérsékletünkön. Ennek legegyszerűbb módja egy hidegvizes zuhany, ami annyira segíthet lehűteni szervezetünket, hogy kényelmesen el tudjunk aludni. Hasznos lehet minél gyakrabban ágyneműt húzni és cserélni is a hőségben. Nem csak az izzadságcseppek, hanem a frissen mosott ágynemű hűvösebbnek ható érzése miatt is.

Érdemes természetes anyagól készített hálóruhát vagy lenge öltözéket választani a nyári éjszakákhoz.

A legtökéletesebb választás a pamut vagy lenvászon pizsama, ami jól szellőzik. A 100 százalék pamut hálóruházat sokkal jobban átengedi a levegőt és felszívja az izzadtságot. Igaz, ma már a szatén, műszálas pizsamák, hálóingek között is találhatóak lengébb, nyárias darabok.

Speranza P-18 pizsama

A Bonatti felkészült a forró nyári éjszakákra, így nem csak pizsama, rövidnadrágos pizsama, hálóing, hanem baby doll is található a kínálatunkban. Érdemes a legmegfelelőbbet választani, hiszen most akciós termékeket is kínálunk.

A hálóingeink pedig garantáltan forróvá varázsolhatják a nyári éjszakákat. Mutatunk néhányat a sok közül:

Bonatti fehérnemű - női hálóing  

 

     

Share this post