Melegedik az idő, ideje hozzáigazítani a fehérnemű viseletünket is!

Melegedik az idő, ideje hozzáigazítani a fehérnemű viseletünket is!

Melegedik az idő, ideje hozzáigazítani a fehérnemű viseletünket is!

A jó idő, a tavasz és a nyár oly sok örömet okoz: vízparti séták, kirándulások, szabadtéri vacsorák, fesztiválok, madárcsicsergés és virágok mindenhol.

Ahhoz, hogy a nyár vidámságát és energiáját magunkon is érezhessük talán elengedhetetlen, hogy előkerüljenek a szexi csipkés bugyik, a pánt nélküli melltartók, amelyek jelentősen befolyásolják a fehérnemű viseletünket, a lengébb öltözetek alatt. A bolondos áprilisi időjárás után most már talán nyugodtan elrakhatjuk a téli, meleg fehérnemű- és outfit-szetteket. Illetve belelibbenhetünk lassan a nyári flörtölős, kacérkodó ruhadarabok világába. Kezd a nyarat a legjobb formáddal és engedj a csábításnak, amit a színes, csipkés Bonatti fehérneműk nyújtanak! Az áttetsző ruhákhoz, a testszínű és lézervágott fehérneműk mellett, sokak szerint még mindig a csipkés minta passzol a legjobban, hiszen a mintázat anélkül csökkenti a kényesebb helyeken az áttetszőséget, hogy az negatívan befolyásolná a megjelenést. Sőt még extra játékosságot is csempészhetünk a mindennapok öltözékünkbe.

Bonatti fehérnamű - CHANTAL P-22 - női tanga - LORENA P-22 - brazil bugyi -tavaszi kollekció 2022 Bonatti fehérnamű - CHANTAL P-22 - női tanga - LORENA P-22 - brazil bugyi -tavaszi kollekció 2022

 

Ha nyár, akkor vízpart, napsütés, zene és fesztiválok.

Hamarosan érkezik az új nyári fürdőruha-kollekció, de addig sem hagyunk senkit egyedül. Élvezd minden percét a felejthetetlen kalandoknak, egy kényelmes, „mintha rajtad sem lenne érzésű”, szuperkényelmes fehérneművel a Bonattitól! Lehet szó fürdőruháról, éjszakai hálóruháról vagy sima fehérneműről, webshopunk kínálatában biztosan megtalálod a számodra tökéleteset. Arról nem is beszélve, hogy most minden régebbi kollekcióból származó fürdőruhát 30% kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

A nyári melegben sokaknak hazaérés után első dolga, hogy megszabaduljon a melltartójától. Ilyenkor a vastagabb, szivacsos melltartók bevizesedhetnek a merevítők pedig kellemetlen perceket okozhatnak. Ráadásul az egész napos izzadás egy kevésbé szellőzős melltartóban fájó kidörzsölést és kiütéseket is okozhat.

A nyári melegben érdemesebb lengén öltözni, amihez fehérnemű viseletünket is igazítani kell.

A szivacs nélküli melltartók akkor a legjobbak, ha maximális szellőzésre vágysz! A melltartó felépítése ugyanolyan, mint a hagyományos szivacsosé, csak ebben nincs benne a betét, ami melegítene. A Bonatti kínálatában kifejezetten szellős pamut, csipkés melltartókat is találsz, amik biztosan a lehető legkomfortosabb és leghűsebb viseletet adják majd.

Kivágott laza felsőkhöz egy mesés csipkés bralette lehet a legjobb választás meleg időben. Érdemes olyat választani, amit nem bánsz meg később, hogy közszemlére tettél. Az ilyen melltartók formát és tartást is adnak, miközben magukra vonják a tekinteteket.

Bonatti fehérnamű - MONICA P-22 - B kosaras melltartó - CONSUELA P-22 - női bugyi - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnamű - UNA P-22 - B kosár melltartó - PERRY P-22 - női tanga bugyi - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnamű - NELIDA P-22 - C kosaras melltartó - RUBIA P-22 - brazil bugyi -tavaszi kollekció 20222021 Bonatti női strandkollekció - bandeau bikinifelső - 21/41

A merevítő nélküli melltartók mindenekfelett kényelmes és szellős viseletet biztosítanak egész napon át. Ha ilyet választasz, azt érdemes megjegyezni, hogy merevítő hiányában kevésbé formál, viszont nagyobb kényelmet jelent. Fehérnemű viseletünket jobb előre kigondolni, hogy véletlenül se érjen minket váratlanul egy-egy elfelejtett program vagy tevékenység.

Eleonora merevítő nélkül türkiz Merevítő nélküli szabadság Eleonora merevítő nélkül

A nyári szettek minél kevesebb testrészt igyekeznek eltakarni, így azok sokszor vállnélküliek, vagy keresztpántosak. Ezek nagyon jól néznek ki, de egy melltartópánt elveheti a megjelenés varázsát. Ha szereted az ilyen váll nélküli ruhákat, mindenképp érdemes beszerezni egy olyan pánt nélküli melltartót, amit fel tudsz venni ezek alá a divatos nyári ruhadarabok alá is!

A lengébb pizsiről, hálóingről sem érdemes megfeledkezni!

Bonatti fehérnamű - ALBA P-22 - baby doll - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnamű - HILDA P-22 - hálóing - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnamű - NEA P-22 - babydoll - tavaszi kollekció 2022Bonatti fehérnamű - CARMELA P-22 - babydoll - tavaszi kollekció 2022

Mit érdemes viselni egy fesztiválon?

Mivel a legtöbb fesztivál vízpart mellé szerveződik, nem maradhat otthon a kedvenc fürdőruhád sem. Praktikus és divatos megoldás lehet, ha az egyrészes fürdőruhádat egy hozzá passzoló sorttal kombinálod. Ne feledd, ha túl lengének érzed a szetted, egy csinos köpeny vagy strandruha könnyedén átsegíthet a kétségeiden! Idén próbáld ki a Bonatti egyrészes fürdőruháit és élvezd a kapott pillantásokat, amit csak magadnak és a Bonattinak köszönhetsz!

Ha szívesen mutatnád, meg az idomaidat vagy azzal sincs bajod, hogy a hasad is látszik, válassz csak egy bikini felsőt! Hiszen egy fesztiválon simán megállja a helyét, ha csak bikini felsőben bulizol. Kombinálhatod egy átlátszó felsővel, amitől még vadítóbb és titokzatosabb leszel. Válaszd a Bonatti bikinifelsőjét az idei fesztiválokon, hogy biztosan felejthetetlen emlékekkel kezdhesd a fesztiválszezont!

De azt se feledd, hogy hamarosan érkezik az új fürdőruha kollekciónk!

Share this post