Férfi tengerészkék fehérnemű színes csavarral

Bonatti férfi tengerészkék fehérnemű egy neonzöld csavarral

Férfi tengerészkék fehérnemű színes csavarral

A navy blue egy olyan klasszikus szín a divatban, ami minden férfinak jól áll. A Bonatti férfi tengerészkék fehérnemű összeállítását egy merész, de ugyanakkor mutatós színnel varázsoltuk a nyár legjobb választásává.

A „Fluo Navy” összeállításunkban olyan darabok kaptak helyet, amelyek a férfiak által kedvelt klasszikus Bonatti férfi tengerészkék fehérnemű kollekcióhoz remekül passzoló, neonzöld csíkokkal bolondítottuk meg. Ezáltal üde, fiatalos és merész külsőt kölcsönöznek viselőjüknek.

Legyen az egy izgalmasabb fehérneműt kereső férfi vagy egy a párjának ajándékot kereső hölgy, a „Fluo Navy” kollekcióban szereplő darabok közül mindenki megtalálja az ízléséhez legjobban illő férfialsót.

Ha valaki hozzászokott a visszafogott, egyszerűbb színű fehérneműkhöz, de valamilyen izgalmas csavart szeretne kipróbálni odalent, valószínűleg a legjobb választás a Giovanni és a Gonzalo férfialsó lesz. Ezeken az alsónadrágokon néhány vékony csíkban és a gumírozott részben köszön vissza a neon szín. Ez pont megadja a hőn áhított pluszt, ami egy klasszikus alsóneműben kereshető.  

                    Bonatti férfi fecske GIOVANNI P-20Bonatti fehérnemű férfi boxer alsó GONZALO P-20

Vannak férfiak, akik bevállalósabbak vagy vannak hölgyek, akik azt szeretnék, hogy párjuk merészebb legyen az alsónemű választását illetően.

Nekik a legideálisabb darabok a Ralf és a Ricardo alsógatyák. Ezek a tengerészkék fehérneműk vastag, szembetűnő neonszegélyekkel válnak exkluzív, magabiztos viseletté. Ha ez még nem lenne elég, a boxernél gondosan elhelyezett neoncsíkok optikailag növelik a férfiasságot, aminek melyik férfi ne örülne?

                             Bonatti férfi fecske alsó RALF P-20   Bonatti fehérnemű férfi boxer alsó RICARDO P-20

Az Adamo és a Roberto férfialsókon a neon szín dominál, ami igazán merész választás. Ezek tökéletes nyári darabok, amikkel nem lehet mellélőni. Legyen szó nyaralásról vagy a mindennapokról. Bohósága miatt már a tudat, hogy ezeket a fehérneműket viseljük, rögtön jókedvre derít és kellő önbizalmat ad.

                             ADAMO P-20 - férfi fecske alsóBonatti fehérnemű férfi boxer alsó ROBERTO P-20

A Gabino pizsamaszett remek választás azoknak, akik szívesen viselnék ezt a neon-tengerészkék kombinációjú felsőt alváshoz, de maradnának a klasszikus navy színnél az alsó viselését illetően. Ez a pizsama vagány, nem mindennapi színével vidámságot visz az ágyba. De talán a legfontosabb jellemzője mégis az, hogy rendkívül kényelmes. Viselése szinte olyan légies, mintha nem lenne rajtunk semmi.

GABINO P-20 férfi pizsamaA „Fluo Navy” kollekció darabjait egyesével is megvásárolhatja webshopunkban, vagy akár választhatja az egész összeállítást, amely darabjai tökéletesen harmonizálnak egymással és igényes, életerős, határozott férfi benyomását keltik.

További hírekért, aktualitásokért és ötletekért látogasson el Facebook oldalunkra és keressen minket Instagramon is!

 

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Hozzászólás (2)

 • Eszter

  A páromnak szerintem nagyon tetszene ez az összeállítás. :)

  2020. 07 10. at 13:48
  • kriszta

   Ennek örülünk. Már csak meg kell akkor lepni vele :)

   2020. 07 10. at 15:47

Hozzászólások lezárva