Nálatok ki viseli a nadrágot? És ki az, aki megveszi?

Nálatok ki viseli a nadrágot? És ki az, aki megveszi?

Amíg egy fiúgyerek kicsi természetes, hogy édesanyja vásárol neki alsónadrágot, persze már akkor sem mindegy milyet. Kicsit később egy-egy ünnep vagy ajándékozás alkalmával sokan „csak úgy” járulékos ajándékként kapnak még az anyukájuktól férfi alsót, de egy nemzetközi felmérés szerint Európában még mindig ritka látvány egy férfi a fehérnemű boltban.

Bár az idősebbek és az öntudatosak sokszor maguknak vásárolnak, sokan inkább a kedvesükre bízzák a dolgot. Hiszen, ha ő már úgyis a fehérnemű boltban jár a melltartó vagy bugyi mellé időközönként önkéntelenül is bedob a kosárba egy-két férfi alsót vagy zoknit.

Nálatok ki viseli az alsónadrágot?
És ezek csak az 2017-es új őszi-téli kollekció darabjai.

Alapjában véve igaz, hogy a férfi fehérnemű-választék alig néhány alapvető típusból, formából és lehetőségből áll és a női fehérneműk kiválasztása csupa rejtély, izgalom a sok számmal, típussal és még sorolhatnánk mi mindennel együtt. De nem könnyű megtalálni egy férfi számára sem, melyik az a típus, ami kényelmes, ami jól áll vagy éppen az edzőteremben sem ciki és ráadásként még a hölgyek is bolondulnak érte. Valószínű azonban, hogy egyetlen fazonban – pont úgy, mint a hölgyek esetében – senki nem találja meg a minden szempontnak és helyzetnek 100 százalékosan megfelelőt. Éppen ezért érdemes próbálni vagy szakértő tanácsát kérni.

Az egyik klasszikus alsónadrág-viselet a fecske, ami általában a legismertebb típus. Ez a fazon volt az első, tömeggyártásban előállított férfi alsónemű és vannak, akik ma már divatjamúltnak gondolják. Mi mindenki figyelmébe ajánljuk azt az optikai tuning hatást, mely a fecskét előnyössé teszi, hiszen egy férfi számára ugyanazt biztosítja, mint egy nő számára a push-up melltartó. De ez a típus az alacsonyabb vékony férfiak számára is ideális választás, hiszen a szabás optikailag hosszabbítja a lábakat. Ilyen Bonatti termék például az Adamo, a Basilio vagy a Corrado.

A boxeralsó – egykor valóban a profi bokszolók hordták – sem csak egyféle változatban létezik, vannak szűkebbek, lezserebbek, hosszabb vagy rövidebb szárúak, magas derekúak vagy csípőboxerek. A boxerek 1990 körül mentek át nagy változáson, ekkor jelentek meg ugyanis az úgynevezett rapper alsók. A testhezálló darabok napjainkig a férfi alsónemű-trend elsőszámú kedvencei. Ilyen termékünk a Filipe, a Victor vagy a Vittorio.

férfi boxer alsó - alap kollekció - Filipe - fehér

És akkor még ott vannak a „jégeralsók”, melyek ugyan nem a legszexibb ruhadarabok közé tartoznak, de rengetegszer tehetnek jó szolgálatot. Ilyenek például a mi Pablo és Dino termékeink.

De különlegességgel is tudunk szolgálni, hiszen a Victor és Fino modellek nem pamutból, hanem vékonyabb selyemhatású anyagból, viszkózból készülnek, és így nem látszik az alsónadrág vonala a ruházaton.

A legfontosabb, hogy mindenképpen puha, természetes anyagú és szellőző fehérneműt vásárolj! Nálunk a hagyományos fehér, fekete és kék színű alsónadrágok mellett a változatos színű és szabású, sokszor vidám mintázatú alsóneműk között mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb formát és a kedvenc színt. A Bonatti férfi alsók a mosás után is megtartják színüket és formájukat, piha-puha, kényelmes anyagból, többségében 95% magas minőségű pamut és 5% elasztán felhasználásával készülnek. Szinte minden fecskefazonú alsónadrág anyagából készül boxer fazon is, amelyek M, L, XL és XXL méretekben is megvásárolhatók.

Mi a férfiakat is szeretettel és szakértő hozzáértéssel várjuk üzletünkbe.

Share this post