Újévi piros fehérnemű

Újévi piros fehérnemű

Máris itt a az idei Szilveszter és persze, hogy nem döntötted még el, mit vegyél fel.

Jól meg kell ezt gondolni, elvégre talán bulizni fogsz egész este, na meg hajnalban is! Bármilyen szuper a koktélruha, ha fergeteges a hangulat és sok a tánc, akkor izzadni fogsz. Jó anyagú fehérneműre van szükséged, ami kényelmes és puha, pont mintha rajtad sem lenne. Az anyag tehát fontos szempont. Optimális választás az elasztikus pamut és a Bonatti fehérnemű.

De ha nincs buli csak egy jó kis lustálkodás, akkor se feledd, különleges este lesz, ezért nem mindegy, mibe bújsz bele éjszakára! Nézzük csak, miből válogathatsz! A babydoll nyerő darab. Már-már önmagában öltöztet.

Ha mégis a buli mellett döntesz és valamiért felforrósodna a hangulat, vagy egyszerűen csak igazán csinos szeretnél lenni, válaszd a piros színt. Tökéletes party kellék, csábos, de nem kihívó. Esetleg jó témát adhat a csajos társaságban, amíg a fiúk elugranak pár italért és rágcsálnivalóért.

De mi a helyzet, ha az estélyi ruhád, amit különben is már hónapokkal ezelőtt kinéztél egyedi fehérneműt követel? Ekkor sincsen baj. Választhatsz remek fazonú melltartókat, amelyek tökéletesen igazodnak a ruhádhoz, sőt esztétikusak is. Ha kell, rejtett pántos, ha kell push-upos. Utóbbi miatt ne aggódj! Igenis fontos, hogy a legjobb formádat hozd; a társaságod úgy is ismer, a többieket pedig elég csak megfognod, a személyiséged lesz úgyis, ami hozzád láncolja őket. Ebben mindenki biztos, kérdezd csak meg a barátaidat. Ha meggyőztünk, nézd meg ezeket!

Igen, ezek is pirosak. De a szín igenis fontos, pláne a melltartó esetében. Sokan játszanak a színekkel, hogy elérjenek valamiféle hatást. A fekete karcsúsít, a fehér természetességet sugároz, a piros pedig jelzi, hogy nem egy egyszerű hétköznap van, munka után egy karaoke-bárban a Nyugati-környékén. Nem is egy léha péntek, vagy szombat este valamelyik zenés táncházban. Tudasd bátran mindenkivel, hogy Szilveszter éjszakája van és méltó módon akarod köszönteni az új évet! Igen, még akkor is, ha már több éve csak a legszűkebb baráti társaságoddal társasoztok egy házibuliban.

   Bonatti női melltartó karácsonyi fehérnemű Colombina

 

A továbbiakban nem mehetünk el szó nélkül azok mellett, akik valószínűleg dolgozni fognak és késő délután kerülnek haza. Esetleg túlhúzták az előző évi bulit és most csendesen, összebújva feküdnének egy bögre erdei gyümölcsös tea és a távirányító társaságában. Ilyenkor a ,,csakazért is” mentalitás átvételét ajánlanám. Pont, mint amikor lekésed a farsangi mulatságot, de azért otthon beöltözöl a lelki békéd miatt. Na, nem kisestélyibe, hanem kényelmes pizsamába, köntösbe. Remek választék van ezekből is, és nem csak nőknek!

női pizsama IRMINA bordó fehér virágmintás   

Ha már a férfiakra terelődött a szó. Néha ők is rácáfolhatnak az örök bulizó sztereotípiájára és maradhatnak otthon. Ezesetben nekik sem kell lemondani a kényelemről. Gondolj csak bele, milyen jól mutat, ha mindketten köntösben sétafikáltok a nappaliban és kenitek együtt a szendvicseket. A bohémabb férfiak tréfálkozhatnak néhány ,,mikulásos” szerzeménnyel is. Például ilyenekkel.

Végül pár szó arról, amiről keveset beszélnek. Az alsóneműről. Természetesen mindenképpen abban lépj le otthonról, ami a legkényelmesebb és nem kell akként választani, hogy lekerül-e rólad az est folyamán, vagy sem. De tudnod kell, hogy a piros bugyi, vagy boxer – az olaszok szerint – szerencsét hoz az egész új évre. Lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem! Akár otthon maradsz, akár házibulizol, vagy éppen kocsmatúrát tartasz; akár egyedül, vagy társaságban, de egy próbát mindenképpen megér!

Szóval, ha minden részletre kiterjedő, tökéletes szilvesztert szándékozol tartani, akkor vedd figyelembe ezeket, csak jól járhatsz! B.U.É.K. mindenkinek!

Share this post