Valentin napi készülődés a Bonattival

Valentin napi készülődés

Valentin napi készülődés a Bonattival

Ami a romantikát illeti, az ajándékozás olyan régi taktika, mint az idő.

A mai Valentin napi készülődés egészen más, mint évekkel ezelőtt. A TudományPláza cikke szerint:

Mohácson Bálint napja régen böjti nap volt, amikor csak egyszer ettek, zsír nélkül főztek, templomban imádkoztak, gyóntak, áldoztak. A népszokások szerint Bálint napján jó tyúkot ültetni, mert akkor a háznak szerencséje lesz az aprójószágban egészen a következő esztendő Bálint-napjáig. Voltak, ahol a fákra perecet és aprósüteményeket aggattak, és a gyerekek együtt lakodalmaztak, ujjongtak a madarakkal.

Napjainkban a Valentin napi készülődés a feleség, a barátnő vagy életünk szerelme megajándékozásáról, meglepéséről szól. Ami lehet egy egyszerű gesztus, lehet egy együtt töltött nap vagy este és a már ismert virágok és csoki. Szerintünk a hölgyeket és az erősebbik nemet is jobban érdekli az, hogy éreztessék velük ezen a napon is fontosak. (Bár ennek mindennap így kellene lennie, nem csak egy napon!) A Valentin nap mégis egy kedves gesztus, amelyet mindig nagyra értékelnek. Amikor az a terv, hogy a Valentin napot vagy annak estéjét együtt tölti valaki a kedvesével, akkor mi is lehetne a jobb módja ennek a különleges alkalomnak, mint egy új, lenyűgöző fehérnemű.

A Valentin-napi Bonatti fehérnemű a szuperszexitől az egyszerű és cukiig terjed, és színes palettát kínál az együttléthez.

Azok számára, akik vonzódnak a nőies részletekhez, a csipkés melltartó és bugyi szett puha rózsaszín köntössel párosítva mindig hibátlan párosítás. (Hera, Jill, Evonna termékeink.)

Valentin napi készülődés a Bonattival

 

A alábbi gyönyörű és merész szettek a finom csipkék és a merész, letisztult vonalak csodálatos kontrasztjai. Azok számára is, akik bátran vállalják a piros-tüzes és vörösen feltűnő alternatívákat.

valentin nap 2022 - piros-tüzes és vörösen feltűnő

 

Annak, aki úgy gondolja, nem kell Valentin napkor berobbanni az éjszakába és a visszafogottabb fehérnemű is célba ér a rózsaszín, pink álmokat ajánljuk:

visszafogottabb fehérnemű is célba ér a rózsaszín, pink álmokat ajánljuk

Végül pedig senki ne feledje a Valentin napi készülődés során sem, hogy a kényelem és a szexi nem a spektrum ellentétes pontjain találhatók, ha Bonatti fehérneműről van szó, hanem kéz a kézben járnak!

senki ne feledje a Valentin napi készülődés során sem, hogy a kényelem és a szexi nem a spektrum ellentétes pontjain találhatók, ha Bonatti fehérneműről van szó,

Oszd meg ezt a bejegyzést!