A 2021-es év legdivatosabb női fürdőruha-kollekció kiegészítői a Bonatti-tól

A 2021-es év legdivatosabb női fürdőruha-kollekció kiegészítői a Bonatti-tól

A 2021-es év legdivatosabb női fürdőruha-kollekció kiegészítői a Bonatti-tól

A 2021-es Bonatti női fürdőruha-kollekciója már elérhető a webshopban, amelyekhez rengeteg kiegészítő ruhadarab, táska és kalap is választható.

Ezek a kiegészítő termékek elengedhetetlenek ahhoz, hogy mindenki a legtrendibb legyen a strandon! A Bonatti női fürdőruha-kollekció kiegészítőit úgy tervezték, hogy könnyedén igazodjanak az egyrészes, illetve a kétrészes fürdőruhákhoz is. Ki ne érezné magát komfortosan egy nagy nyári csobbanás után, egy-egy nagyon szellős, de ugyanakkor megfelelő védelmet nyújtó strandruha viselése közben?

A strandruhák elsődleges funkciója, hogy védelmet és kényelmet biztosítsanak a víztől távolabb lévő tevékenységek során, a nyári meleg napokon. Praktikus ruhadarabok, ugyanis könnyedén felvehetjük a fürdőruhánkra, szinte bármikor. Például a 21/96 jelzésű fehér, könnyű anyagú, horgolt 21/96 strandruha kellő védelmet és komfortot nyújt viselője számára, továbbá fehér színe miatt, minden egyes árnyalatú vagy mintázatú fürdőruhához illik. Nagyon könnyű anyag, olyan érzést nyújt, mintha nem is viselnénk semmit. Jó választás lehet az egyrészes és a kétrészes fürdőruhákhoz egyaránt.

                                       2021 Bonatti női strandkollekció - strandruha - 21/86

Ha a fürdőruhánk színéhez szeretnénk egy színben azonos darabot választani és szeretjük a sárgát, akkor a legideálisabb választás a 21/85 sárga strandruha szett, illetve az árnyalatban vele egyező k21/84étrészes bikinik egyike. Az összkép garantáltan a legdivatosabb lesz, hiszen az idei év színe nem más, mint a sárga.

A tűző nap ellen akár egy könnyű fürdőzés közben vagy a strandon sétálgatva a leghasznosabb kiegészítő a strandkalap. A 21/97 strandkalap például egy szafari stílusú nyaralás hangulatát idézi, és a bézs árnyalata miatt nagyon sok fürdőruhához illik. Ha viszont egy olyan darabra vágynánk, amely kifejezetten egy-egy fürdőruha kollekcióhoz illik, azt is megtehetjük. Például a 21/78 strandkalap, tökéletes kiegészítője lesz a kék árnyalatú, absztrakt mintákkal ellátott egyrészes, illetve kétrészes fürdőruhákhoz. Nem mellesleg ebből a típusból egy egész nyári szettet is kialakíthatunk, hiszen egy illik hozzá a 21/80 lenge strandruha és azonos mintájú 21/79 strandtáska is!

                                                                         2021 Bonatti női strandkollekció - strandtáska - 21/79

A leghasznosabb funkcionalitással rendelkező divatos kiegészítők mégis a női strandtáskák.

Mi nők, a táskánk nélkül egy tapodtat, sem teszünk, miért ne választhatnánk a nyaraláshoz vagy strandoláshoz is illő táskát? Például a nagyon népszerű tengerész mintájú 21/15 strandtáska, amely sötétkék és csíkos mintájával örökzöld darabként hódít az idei szezonban is. Anyagösszetétele 60% poliészter és 40% pamut, így a tapintása nagyon kellemes, ráadásul strapabíró és sok hellyel rendelkezik. Ha egy könnyebben hordozható és kisebb méretű táskát szeretnénk, akkor nem kell messze menni, hiszen a Bonatti mindenki igényét figyelembe véve kínál különböző méretű és kialakítású táskákat. A kisebb méretű és nagyon divatos, hologramos 21/48 strandtáska neszesszerként is funkcionálhat, hiszen könnyedén elfér a nagyobb strandtáskákban és vízhatlan anyagból készült. De önállóan is bátran használhatjuk, hiszen praktikussága a méretében rejlik.

                                    2021 Bonatti női strandkollekció - strandtáska - 21/15          2021 Bonatti női strandkollekció - strandtáska - 21/48       

Nézze meg a további strandkiegészítőinket is, illetve a Bonatti női fürdőruha-kollekció legdivatosabb darabjait, hogy az Ön számára legideálisabb strandszettet sikerüljön összeállítani!

Segítségre van szüksége? Szakképzett eladóink szívesen segítenek márkaboltjainkban mindenkit tanácsokkal vagy a megfelelő darab kiválasztásával is.

Oszd meg ezt a bejegyzést!