Milyen a tökéletes fehérnemű Valentin-napon?

Milyen a tökéletes fehérnemű Valentin-napon?

Mind tudjuk, milyen nagy jelentőséggel bír a fehérnemű Valentin-napon.

De most ne csak a szexi fehérneműről beszéljünk, amely a romantikus esték elengedhetetlen kelléke! Bármilyen programot is szervezünk erre a napra, fontos, hogy a megfelelő és tökéletes fehérnemű Valentin-napon is a kényelmünket és az önbizalmunkat is szolgálja. A jó hír az, hogy ebben az évben február tizennegyedike vasárnapra esik, így több olyan ember van idén, aki ezen a napon biztosan nem dolgozik. Így 2021 Valentin-napja sokak számára nyújt lehetőséget egész napos programra.

Az egyik legjobb Valentin-napi program lehet a kirándulás a természetben.

Hiszen amellett, hogy valódi kikapcsolódást és felfrissülést nyújt, párkapcsolatban sem kell lenni hozzá és végre kimozdulhatunk! Kirándulhatunk a családunkkal, barátainkkal vagy akár egyedül is. Ehhez azonban nagyon fontos, hogy megfelelően öltözzünk fel, elkerülve a megfázást. A réteges öltözködés egyik legfontosabb eleme a jól megválasztott trikó vagy atléta, amely véd a hidegtől és felfogja az izzadtságot. A Bonatti fehérnemű kínálatából számos női és férfi atléta közül tudsz választani, hogy a tökéletes fehérnemű téged szolgáljon.

INDY J-19 - Bonatti női atléta trikó - 2019INDY J-19 - női atléta trikó - 2019APOLINA női trikó J-20 szürkeférfi atléta - Alberto kékférfi atléta - Kostelo szürke

Ha inkább otthon töltenéd ezt a napot, akkor se feledkezz meg arról, hogy igazán csinos legyél!

Legyen szó romantikus ágyba reggeliről, valentin-napi vacsoráról vagy csak egy lustálkodós, filmnézős napról – akár egyedül, akár párban. Mi úgy gondoljuk, ezen a napon (is) mindenképp érdemes energiát fektetni a külsődbe! Termékeink között számos csinos pizsamát, hálóinget, köntöst és papucsot találhatsz.

Bonatti - karácsonyi női babydoll - ROXY NG-20GISELLE J-20 női hálóing, sötétkékSTEFANIA J-20 női köntös

SAMUEL J-20 férfi pizsamaVITO J-20 férfi köntösBonatti - férfi fecske alsó - Adamo-NG20MARCELLO J-19 - Bonatti férfi boxer - 2019

De szerencsére akkor sem kell lemondanod a romantikáról, ha a párod távol van tőled!

Bár jól tudjuk, hogy az online randi nem az igazi, érdemes kihasználni a technológia nyújtotta előnyöket. A Valentin-napi romantikus ebéd vagy vacsora megvalósítható videohívásban is, akár főzhettek is „együtt”! Természetesen ilyen esetben sem elhanyagolható a csinos öltözék – sőt, akár előkerülhet a szexi fehérnemű is!

TEA J-20 női melltartóANTONETTA J-19 - Bonatti női brazil alsó - 2019Bonatti női melltartó ZARINA P-20CALISTA J-20 női bugyi           Bonatti fehérnemű női brazil alsó SILVANA P-20

Ha pedig meglepetésre, ajándékra vágysz, akkor a Valentin-napi akción keretében most mindenki, aki 15 000 Ft felett vásárol márkaboltjainkban, egy 3000 Ft értékű The Body Shop ajándékcsomagot kap.

Csütörtökön és szombaton 3000 Ft értékű The Body Shop ajándékcsomag jár vásárlóinknak.

Oszd meg ezt a bejegyzést!