Női vagy férfi alsót adunk ajándéka, ha …

Női vagy férfi alsót adunk ajándéka, ha ...

Női vagy férfi alsót adunk ajándéka, ha …

Most nem mondunk hatalmas újdonságot. Hiszen ez az akciónk már egy hete tart és még egy hétig tartani fog a márkaboltjainkban (és csak ott).

A lényeg, hogy aki férfi pólót, atlétát vagy női trikót vásárol annak ajándékba adunk egy női vagy férfi alsót (természetesen olyat, ami passzol a vásárolt termékhez). Ugye, milyen jó nálunk az év vége? És még se a Black Friday, se a Mikulás, se a karácsonyi akciók nem jöttel el.

Természetesen megmaradtak a királykékek és a sötétkékek a férfiak esetében is. Férfi alsót adunk ajándékba.Ez az akció viszont olyan, ami szerintünk kihagyhatatlan! Főleg azért, mert a hűvösebb időkben nem csak a réteges öltözködést támogatják a trikók, pólók és atléták, hanem a divat és egy kis vagányság számára is lehetőséget teremtenek.

A férfi trikó már gyerekkor óta a ruhatár állandó része.

A Bonattinál tudjuk, hogy a férfi atléta, a férfi trikó vagy a férfiak számára készült póló választása ugyanolyan komoly feladat, mint a hölgyeknél a melltartó-választás. Éppen ezért a honlapunkon többféle termék közül válogathat bárki. Található nálunk V-nyakú, kerekített nyakú több méretben és is színben.

Női vagy férfi alsót adunk ajándéka, ha ... A mostani akció keretén belül ismét lehetőség van szetteket kialakítani nagyon kedvezményes áron.A mostani akció keretén belül ismét lehetőség van szetteket kialakítani nagyon kedvezményes áron.

Egyszerű a dolgunk, mert az anyagok, minták és színek alapot adnak arra, hogy különböző fazonú fehérneműket válogassunk össze. Így a fehérnemű-szettet nem csak a melltartó és a bugyi alkotja majd.

Általában minden termékünk széles méretválasztékban kapható. De egyes kedvelt termékek esetében és a mostani akció miatt előfordulhat, hogy egy-egy méretből már nem tudunk megfelelőt (női vagy férfi alsót) kínálni, ha valaki nem siet a vásárlással.

INDY J-19 - Bonatti női atléta trikó - 2019INDY J-19 - női atléta trikó - 2019FLORENTINA J-19 - Bonatti női atléta trikó - 2019fekete női atléta, trikó - Mara

Oszd meg ezt a bejegyzést!